Fără ei nu se poate. Cele 5 transferuri pe care Dinamo trebuie să le rezolve URGENT


Dinamo nu reușește să câștige nici în amicale și așa cum povestea aseară Salomao, cauzele sunt multiple. Echipa a fost schimbată din temelii, iar cei noi deși sunt buni, au nevoie de timp de adaptare. Fanatik.ro a identificat 5 posturi cheie de care Dinamo are nevoie pentru a reuși să o scoată la capăt în campionat.

1. Portar – Muţiu nu dă siguranţă
Goalkeeperul Vlad Muţiu a fost titular cu FC Sion, deşi abia ajunsese în Antalya de la Bucureşti, unde fusese lăsat pentru a se pregăti separat. Muţiu nu a gafat cu elveţienii, dar nu pare un portar de anvergura lui Dinamo şi nu le inspiră încredere colegilor săi. Rednic caută cu disperare un titular pentru buturile alb-roşilor, iar favorit este în acest moment Luca Mazzoni, de la Livorno.

2. Fundaş central – Filip e soluţie de avarie
Al doilea post unde antrenorul trebuie să mute este cel de fundaş central. Ricardo Grigore şi Denis Ciobotariu au calităţi, dar sunt necopţi şi au nevoie de o „stâncă” alături de ei. Ioan Filip, care a fost căpitan pentru a doua oară la rând, este o soluţie de avarie. Se descurcă mult mai bine mijlocaş şi este deficitar în sistemul cu 4 apărători.

3. Mijocaş central – Krans este lent, Nistor e încă în recuperare
Şi în zona centrală de la mijloc se impune un transfer. Francezul Kevin Krans nu a dat randamentul scontat şi, cel mai probabil, nu va fi păstrat de Rednic. El a fost extrem de lent cu Sion, dar o decizie finală se va lua în zilele următoare. Cum Nistor nu este recuperat sută la sută, iar Atmane şi Gomelt nu rup gura târgului, „Puriul” este nevoit să aducă un fotbalist cerebral, care să îl poată ajuta la construcţie, dar să îi şi asigure spatele când joacă Nistor. Soluţia celor de la Dinamo se numeşte Mamoutou N’Diaye, un international din Mali care a făcut vizita medicală, aşa cum FANATIK a anunţat, şi care aşteaptă rezultatele pentru a semna.

Kevin Krans Dinamo Sion
Kevin Krans a fost extrem de lent în partida cu FC Sion și șansele să rămână la Dinamo au scăzut
4. Mijlocaş de bandă – Jaadi e nepregătit, Salomao e cu gândul în altă parte
Nici pe benzi Dinamo nu stă prea strălucit. Marocanul Reda Jaadi a debutat cu FC Sion. El a arătat că are calitate, că nu „fuge” de minge şi a încercat să se implice în jocul alb-roşiilor, dar pare în urmă cu pregătirea fizică. Dacă Jaadi are nevoie de puţin timp de acomodare, în cazul lui Diogo Salomao timpul lucrează în defavoarea lui. Portughezul este clar cu gândul la situaţia sa şi la un posibil transfer, astfel că reuşitele de pe gazon sunt infime.

5. Atacant – Montini nu poate singur, Dani Popa nu poate deloc
În fine, al 5-lea transfer de care Dinamo are nevoie este pe postul de atacant. În partida cu Sion, echipa lui Rednic a fost din nou „sterilă”. Dacă italianul Montini nu reuşeşte să o bage în aţe, Dinamo nu înscrie. Dani Popa, la care Rednic a vrut să renunţe înaintea stagiului din Antalya, aleargă foarte mult, se luptă cu fundaşii adverşi, dar totul pare o muncă în zadar. Popa nu reuşeşte să ajungă prea des în careu, iar de marcat cu atât mai puţin. Doi italieni au fost în discuţii cu Dinamo, Chinellato şi Cernigoi, dar mutările s-au împotmolit.

Citește și:

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile ale lui Salomao. Ce se întâmplă de fapt cu el

-->
Previous EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile ale lui Salomao. Ce se întâmplă de fapt cu el
Next HAOS Cum se înțeleg jucătorii între ei la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *