Fără antrenor cu Dinamo. Lotul rămas la Mediaș


Medieșenii vin în ”Groapă” fără antrenor
-->

Gaz Metan a rămas fără antrenor înainte de meciul cu Dinamo, care se va juca în această seară, de la 19:55. O victorie este vitală pentru ”câini” în lupta pentru evitarea retrogradării.

Gaz Metan vine fără antrenor principal în ”Groapă

Ilie Poenaru nu a vrut să-și lege numele de un eventual eșec la scor cum a fost acela de aseară dintre Academica Clinceni și Farul Constanța, 2-8. Și-a lăsat însă staff-ul să pregătească echipa care este completată de tineri de la Centrul de Copii și Juniori al clubului din Mediaș.

”Noi, ca staff, am pregătit meciul ca fiecare joc de până acum. Adevărat că l-am pregătit cu alți jucători, știe toată lumea că au plecat 9-10 jucători, chiar nu mai știu câți. O să joace cei care au jucat mai puțin din «vechea gardă», sunt 7-8 jucători, restul vor fi copii”, a declarat Marin Dună, antrenorul secund al lui Ilie Poenaru.

19 jucători de la Gaz Metan au făcut deplasarea la București

Până la urmă cei de la Mediaș au reușit să încropească un lot pentru a veni cu el la București. Alexandru Buzbuchi, Călin Harfaș, Covaci Răzvan, Cristian Avram, Cristian Câmpean, Cristian Maxim, Domșa Vlad, Erik Grosz, Iancu Dragoș, Ismail Kanda, Mihai Dobrescu, Nasser Chamed, Noian Lucian, Patricio Matricardi, Paul Costea, Ramon Gașpar, Raul Șteau, Țala Gabriel și Ursu Gabriel sunt fotbaliștii care vin să se dueleze cu Dinamo.

”Am pregătit jocul bine, depinde cât vor putea duce acești copii un joc de Liga 1. Chiar și cei care nu au jucat prea mult nu o să aibă ritm, potență de joc. Una e să joci meci de meci și alta e să te antrenezi și să joci 15-20 de minute. O să fie greu, e o situație dificilă în care nu mă așteptam să se ajungă când am venit aici.

Din păcate pentru acest club și acest oraș, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Asta e situația, noi ne facem treaba. Ne-au rugat cei din club să ajutăm echipa la acest meci cu Dinamo, iar după încheiem raporturile contractuale.

Nu avem cum, am ajuns cu cuțitul la os, nu putem să antrenăm niște copii și să, să, să…? Asta e viața, mergem pe drumuri diferite”, a declarat Marin Dună la conferința de presă.

Medieșenii nu mai cred că se pot salva de la retrogradare

Înainte de meciul cu Dinamo, Gaz Metan are 22 de puncte, cu 9 mai multe decât formația din Ștefan cel Mare. Cu toate acestea, cu o echipă formată din copii, Marin Dună nu crede că medieșenii se pot salva de la retrogradare în acest sezon.

„Eu, de felul meu, sunt optimist și sper ca această echipă să-și revină, chiar dacă ar merge în Liga 2, sper să rezolve problemele cu aceste datorii care sunt și să o ia de la capăt.

Să rămână în Liga 1 mi-e greu să cred, deși îmi pare foarte rău. Singurele care pot rezolva sunt autoritățile. Nu văd pe cineva să vină cu atâția bani, să bage în datorii și să țină și echipa”, a mai precizat tehnicianul.

Previous Reveniri importante în echipa lui Dinamo
Next Echipe probabile și cote pentru Dinamo-Gaz Metan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *