Fanii spun lucrurilor pe nume: ”Răspunsul spaniolilor, ne-am gândit să-l păstram”


Dinamo a trecut într-o altă eră, dar așa cum observa și Ionel Dănciulescu, singurul care a fost dat afară din vechiul staff a fost doar el.

Suporterii au explicat pe îndelete ceea și site-ul nostru a scris din momentul în care a cumpărat Pablo Cortacero patron la Dinamo. Înainte de acest moment, Rufo Collado a stat mai multe săptămâni în România, iar Iorga în loc să fie scouter pentru club, a fost șofer și prieten de nădejde al actualului director sportiv. În prezent, Iorga este unul dintre cei mai importanți oameni în club, a blocat sosirea anumitor oameni la Dinamo ca el și Bălănescu să nu fie îndepărtați și nu va fi dat afară decât printr-o minune.

”Aici chiar e delicată treaba și vor fi presiuni ca postarea să fie ștearsă. De obicei, pentru fraze ca cele ce urmează, se bagă la înaintare și ceva postaci.

Este vorba despre o altă greșeală pe care nu o putem trece cu vederea: păstrarea lui Marius Iorga în Club. Omul lui Negoiță și mâna dreaptă a lui Bălănescu, fost reporter pe la digi.

Păi degeaba te descotorosești de Bălănescu, dacă păstrezi în club umbra lui.

Și nicidecum nu este păstrat pe criterii de competență, ci pe criterii de lins picioare și pupat mâini ale noilor stăpâni. De când au venit primii spanioli, Iorga s-a pus la dispoziția lor ca șofer. I-a plimbat peste tot, le-a arătat orașul și le-a șoptit la ureche cine ar trebui să plece din club. Așa a fost îndepărtat Dănciulescu, despre care spaniolii nu știau nimic, nici de bine, nici de rău.

Să nu ne cereți să tăcem când sunt lucruri importante de spus.

Nu ne vom opri până când nu va dispărea din club orice urmă și influență a celor care au dus Dinamo până la marginea prăpastiei.

Și dacă vor continua presiunile din partea lui Iorga pentru ca aceste rânduri să fie șterse, vom reveni și cu unele detalii despre comisioane și alte mânării prin care Dinamo a fost sufocată.
Unii cred că odată cu mutarea de la Rin, vom scăpa de lipitori. Nu e chiar așa. Spaniolilor li s-a explicat că Iorga nu mai are ce căuta la Dinamo, nici măcar ca șofer. Răspunsul acționarului majoritar a fost „Pe Iorga ne-am gândit să-l păstrăm”, au scris fanii pe Pagina Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și:

Sfatul Sfântului Ioan Gură de Aur pentru bărbații căsătoriți: ”Vezi acum modelul de iubire”

Previous Gol înscris în La Liga de una dintre țintele lui Pablo Cortacero VIDEO
Next Mircea Lucescu, motivatorul perfect pentru ”câini”: ”Bă băieți, lăsați”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *