Fanii olteni își anunță invazia în București


Peluza Sud 1997 se pregătește de meciul contra „câinilor” ca de un derby, iar suporterii anunță o deplasare spectaculaosă.

Peluza Sud Craiova a publicat un comunicat pe pagina oficială de Facebook în care mobilizează suporterii pentru deplasarea din Ștefan cel Mare.

Comunicatul oltenilor

„DEPLASARE dinamo 🇷🇴

Vineri, după mult timp, Știința se reîntoarce în groapă, casa “ochilor albaștri” și baia noastră publică preferată.

🚉Deplasarea se face cu trenul, urmând să plecăm cu trenul R-E 9018 la ora 15:52 din Gara Craiova. Întrunirea va avea loc la ora 15, iar prețul unui bilet este de 34 lei. Cu suporterii din București ne întâlnim fie începând cu ora 19 în Gara de Nord, fie direct la sectorul de oaspeți al așa zisului stadion.

Hai la meci! Știința suntem noi! ☠️🇷🇴” – se arată în comunicatul oltenilor.

Peluza Sud Craiova 1997 i-a atacat pe suporterii lui Dinamo la primul meci din Liga 1 între cele două echipez pierdut de Dinamo cu 1-0, meci din etapa numărul 2.

Ultrașii oltenilor au străbatat toată tribuna a doua a stadionului și au fost aproape de o bătaie generală cu Peluza Cătălin Hîldan.

Jandarmeria a intervenit la timp și a folosit gazele lacrimogene pentru a despărți cele două grupuri de suporteri, galeria lui Dinamo fiind înconjurată de un cordon.

Citește și:

Liviu Dragnea: ”Continuă batjocura”

-->
Previous Unde va avea Dinamo magazinul oficial
Next Un nou parteneriat pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.