Fanii îi cer lui Cortacero să-l demită pe Contra: ”Impotencia”


Cosmin Contra este într-o situație foarte dificilă la Dinamo după ce a reușit să stângă doar 5 puncte în actuala ediție de campionat. Suporterii au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a cere demisia fostului selecționer al echipei naționale de fotbal a României.

Unii dintre ei i-au scris și pe peretele de facebook al lui Pablo Cortacero în care au editat o fotografie a antrenorului. ”Neputință. Demisia Contra”, a fost unul dintre mesajele primite de patronul lui Dinamo.

Explicațiile lui Cosmin Contra după meci:

”Nu sunt mulțumit de jocul echipei, poate cel mai slab meci de la meciul cu Chindia din deplasare. Nu că am făcut un meci slab, nu am avut prospețime, viteză de joc, penalty-ul parcă ne-a făcut să avem plumb în picioare, nu am avut limpezime în idei, am întâlnit liderul, dar mă așteptam mai mult de la jucătorii mei. După penalty nu am reușit să jucăm repede împotriva unei echipe care s-a apărat foarte bine.

Este o înfrângere și din păcate, nu putem să câștigăm.

Aleix Garcia a venit de 10 zile. Nu-i putem cere să câștige. E un joc de echipă, colectiv.

Dacă nu câștigăm foarte repede, se complică lucrurile, avem meci cu Sepsi. Chiar sunt preocupat de situația în care suntem, nu m-am așteptat, m-am așteptat să avem mai multe puncte. Dar sunt 7 etape, 7 greșeli de arbitraj împotriva lui Dinamo. CCA prin șefii care-i are nu analizează foarte bine în situațiile astea. Maniera asta de a-l avertiza pe Puljic și Constantin, jucător cu experiență, a forțat acest penalty. La Hermannstadt nu s-a dat penalty, cu UTA nu ni s-a dat penalty. La meciul cu Steaua, la 2-2, penalty inexistent. Acum penalty acordat foarte ușor. Din păcate, sunt preocupat, pentru că indiferent că am făcut un meci slab, fără prospețime, maniera de arbitraj e împotriva lui Dinamo și sunt foarte îngrijorat. Sper să fie doar greșeli omenești, dar tind să cred….nu știu ce să mai cred.

Puljic mi-a spus că Constantin s-a băgat în fața lui, se țin reciproc, ceea ce se întâmpla la fiecare fază în careu. Pune puțin mâna pe el dar apoi Constantin se pune în genunchi în fața lui, țipă, și arbitrul când a auzit a fluierat penalty. Nu știu dacă e dorită Dinamo în play-off, nu cred că e dorită, trebuie să fim puternici de acum, să fim mai atenți și să încercăm să jucăm și împotriva erorilor de arbitraj.

Acum important e să devenim o echipă în cel mai scurt timp, băieții să-și facă o autocritică. Mă așteptam să jucăm altceva, să fim mai limpezi, dar acest penalty ne-a făcut să nu mai punem probleme Craiovei”, a declarat Cosmin Contra.

Citește și:

Rufo Collado, extrem de nervos: ”Cerem dreptate”

-->
Previous Rufo Collado, extrem de nervos: ”Cerem dreptate”
Next Cosmin Contra avertizează: ”E posibil ca noii proprietari” VIDEO

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.