Fanii ies din nou la atac. Ce-i cer lui Bălănescu


-->
Fanii lui Dinamo i-au dat un ultimatum lui Bogdan Bălănescu după întâlnirea de astăzi.

„Sunt mulți printre noi care nu au crezut că-l vor putea ierta vreodată pe Rednic după penultima plecare a lui de la echipă. Apropierea lui de Medusa din anturajul fcsb și transferul unui jucător în curtea adversă, ne-au făcut să traducem totul ca ”vânzare” în sensul unei trădări de neiertat.

Însă întoarcerea lui Rednic a adus împăcarea și a readus speranța că vom avea echipă. Când Rednic s-a întors la Dinamo și noi ne-am întors la Rednic.

Cel mai clar semn ca venirea lui la Dinamo era singura șansă a unei renașteri, a fost reacția furioasă a presei de palat. Toată presa a criticat venirea lui folosind cele mai josnice motive și repetând obositor aceleași mizerabile argumente. Disperarea presei că Rednic s-a întors, ne făcut să credem în el și mai mult.
Nimeni nu poate să indice un singur lucru „strâmb” făcut de Rednic în mandatul ăsta.

Singura lui vină este că am terminat pe locul 9.
– cu tribunele goale,
– cu jucători greu de motivat în playout,
– cu jucatori din categoria „liber de contract”,
– cu șefi are i-au impus jucători (nu e singurul lucru de care s-a plâns antrenorul, dar e cel mai grav)

Nu el ne-a dus în playout.
A acceptat să vină într-o situație foarte critică pentru echipă.
Noi suporterii nu am luat foc pentru locul 9. Nu asta e problema noastra. Problema este că cine nu-i recunoaște valoarea lui Mircea Rednic, nu se pricepe la fotbal. Și tocmai asta îl deranjează pe purtătorul de hârtii și de cravată roșie: PRICEPEREA lui Rednic.

S-a ajuns prea departe! Să nu uităm că frații aia care dau 1 milion parcagiului și 2 milioane gardianului de la Poarta Albă, l-au mai impus pe Neagoe și pe la Chiajna…

Bogdane, vrei să mai rămâi la Dinamo? Te învățăm noi cum să faci, că tot te pricepi să sifonezi repede la presă… Ieși în față și spune așa: Dacă Rednic nu revine la Dinamo, EU PLEC!
Iar dacă Rednic se întoarce, îți găsim noi un post de parcagiu, că tot îți curg balele după comisioanele lui Giovanni”, se arată în comunicatul PCH.

Previous Eugen Neagoe e hotărât. Ce va face antrenorul.
Next FOTO EXCLUSIV Fanii au fost la Mircea Rednic. Ce au discutat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *