Fanii dinamoviști sunt invitați să meargă gratis în deplasare să susțină fetele de la handbal


Apel pentru fanii dinamoviști făcut de secția de handbal feminin a CS Dinamo. Fetele vor juca un meci decisiv, de baraj, cu CSM Unirea Slobozia, la Sfântul Gheorghe.

”Fani dinamovişti, mult a fost, puţin a rămas!
Se apropie MOMENTUL ADEVĂRULUI pentru echipa de suflet şi acum va trebui să le arătăm fetelor noastre că suntem alături de ele, că au în spate o veritabilă forţă „alb-roşie”, în concluzie că DINAMO e o ADEVĂRATĂ FAMILIE!!!

Echipa are valoare, colectivul tehnic ştie, cu siguranţă, in drumul spre Liga Naţională, dar fără sprijinul suporterilor va fi mult mai greu la turneul de baraj de la Sfântu Gheorghe.

De aceea, Dinamo Bucureşti Handbal Feminin va pune la dispoziţie, în funcţie de solicitări, UNUL SAU DOUĂ AUTOCARE, pentru o deplasare spre oraşul BARAJULUI, la meciului decisiv cu CSM Unirea Slobozia.

Toţi „câinii” adevăraţi, care iubesc handbalul, sunt aşteptaţi JOI, 25 MAI, ORA 11:00, în faţa stadionului „DINAMO”, din Şoseaua Ştefan cel Mare!!! Fără întârzieri, căci meciul începe la ora 16:00!!

Cu toţii la Sf. Gheorghe! Împreună spre LIGA NAŢIONALĂ!
HAI DINAMO!!!

P.S. Un simplu „Prezent”, la comentarii, n-ar strica, din partea celor care sunt siguri că pot merge la Sf. Gheorghe, pentru a şti şi organizatorii pe cine contează.
#doardinamobucuresti
#dinamohandbalfeminin
#dinamobucuresti”, de arată în apelul făcut pe facebook de secția de handbal feminin de la Dinamo. 

Previous Motivele pentru care Steliano Filip trebuie să fie fericit
Next Prima ofertă pentru Hanca. Ce a făcut Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *