FANII DINAMOVIȘTI, NIȘTE EROI


Situația la Dinamo este în continuare una extrem de complicată, însă fanii din programul DDB continuă să ajute neîncetat echipa. Diferitele acțiuni, precum cumpărarea de bilete virtuale, completarea formularului 230 și înscrierea în programul DDB sunt doar câteva dintre modalitățile prin care fanii țin cu dinții de viața acestui club.

Ultima acțiune a suporterilor este impresionantă și arată că iubirea față de club este necondiționată. Aproximativ 30 de persoane, în frunte cu președintele DDB Eduard Galan, au strâns bani pentru a achiziționa alimente pentru a le livra la Săftica. Suma totală strânsă este de peste 1.100 RON. Aceștia nu sunt la prima astfel de acțiune.

(foto Ovidiu, grup Telegram DDB Socios)

De asemenea, fanii continuă să completeze formularul 230, cel prin care redirecționeaza 3,5% din impozitul pe venit rezultat pe anul 2022, bani care ori alegi să îi redirecționezi către Dinamo sau altă asociație, ori se redirecționează automat către stat. Formularul poate fi completat AICI.

Mesajul DDB

„În acest moment, fondurile vin din formularele 230 pe care toți câinii sunt invitați să le completeze direct online. Până acum, au fost completate peste 4500 de formulare care ne asigură o liniște temporară. La 10.000 de formulare, se vor putea debloca transferurile. În același timp, banii care se strâng sunt utilizați, în egală măsură, atât pentru plata datoriilor, cât și pentru plata celor care fac eforturile din teren și din afara lui, adică jucători și staff. Cei ce îmbracă tricoul lui Dinamo trebuie să știe că se află pe lista de priorități a celor care își sacrifică timpul și banii în detrimentul vieții personale, a locului de muncă sau chiar al familiei. Nimeni care a depus un efort cinstit pentru Dinamo nu va fi lăsat de izbeliște, căci suporterii nu lasă pe nimeni în spate.”

Citește și:

CS Dinamo a transferat doi fotbaliști care au jucat și la Dinamo din Liga 2: ”O nouă provocare”

Previous Se retrage un fost idol din "Ștefan cel Mare"
Next O nouă plecare de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *