Fanii din Program DDB încearcă să rezolve problema antrenorului. Mesajul lui Contra


-->

Dinamo riscă să joace vineri cu FC Argeș, de la ora 20:30, fără antrenor. Dar cum s-au implicat și în aducerea staff-ului medical înapoi, fanii din DDB se implică și în problema tehnicianului. Fac tot posibilul să-l convingă pe Contra să mai rămână măcar câteva zile la Dinamo.

”Situația la Dinamo se precipită, din păcate. Antrenamenul de mâine, programat la ora 11:00, poate fi ultimul al lui Contra în Groapă. Deși șansele sunt minime, facem tot ce depinde de noi pentru a-l convinge pe Contra să își amâne plecarea măcar câteva zile! Firicelul ăla subțire de care se mai agață o minimă stabilitate la echipă se va rupe complet fără el. Dincolo de orice, ne bazăm pe faptul că și Cosmin e CÂINE!”, au anunțat suporterii.

Cosmin Contra încă nu a luat o decizie finală și spune că problemele de sănătate l-ar face în primul rând să renunțe.

”Fanii sunt cei care încearcă să mai mențină o stare de spirit bună. Le vor da jucătorilor o primă pentru partida cu FC Argeș, așa cum au făcut și la partida cu Viitorul. Totul a ajuns la mâna avocaților, dar eu am spus mereu că ne putem înțelege. Am fost dispus și acum două săptămâni, dar nu am primit niciun răspuns.

În situația actuală mi se pare o lipsă de respect (n.r. să contactezi un antrenor) pentru tot ce se întâmplă la Dinamo. Mi se pare ireal ca un antrenor să vină la Dinamo în această situație. Poate acest patron va face plata celor 5 milioane de euro, așa cum a promis. Am o durere în piept și simt că trebuie să mă dau la o parte.

Am crezut în acest proiect și în aceste persoane. Trebuie să trăiesc cu durerea aceasta toată viața. Am fost naiv! Sper ca în ceasul al 12-lea să se întâmple un miracol. Sper că doar eu am trăit acest vis urât și să vină cu banii cu nemiluita.

Aș putea să-mi dau un Master… cum să antrenezi jucătorii cu problemele pe care le-am avut. Dacă îmi va cere cineva părerea (n.r. despre investitorii spanioli)…. O să spun adevărul despre ce am trăit aici”, a declarat în această seară Cosmin Contra.

Citește și:

Dănuț Lupu, despre zilele în ATI și Dinamo

Previous ULTIMA ORĂ Suporterii au preluat controlul clubului Dinamo
Next Andreea și Sergiu Hanca, gest superb de 1 decembrie în Cracovia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *