Fanii din DDB UK virează o nouă sumă de bani in conturile clubului


Dinamo are nevoie în continuare de susținerea fanilor. Chiar dacă momentan stadioanele au fost din nou închise, fanii pot fi alături în continuare de echipă, cumpărând bilete virtuale sau înscriindu-se în programul DDB.

Suporterii din DDB UK sunt din nou alături de echipa lor favorită, virând o nouă sumă importantă în conturile clubului.

„Acum cateva zile cineva imi spunea ca e timpul sa ne preocupam mai mult de familiile noastre si sa lasam Dinamo de-o parte …

Nu contesc faptul ca sunt persoane care imbratiseaza aceasta abordare trista sau care considera ca Dinamo nu mai are nevoie de sprijinul nostru. GRESIT!

Drumul pe care am pornit in urma cu cativa ani este departe de sfarsit.
Mai sunt inca nebuni frumosi care au inteles ca intre noi si Dinamo este o relatie speciala, pe viata. Acesti caini si-au rupt din bugetul lunar, din nou, pentru clubul nostru, astfel incat si cei care ne sfatuiesc acum sa renuntam sa poata peste cativa ani sa aplaude sau sa cante pentru Dinamo.

In urma cu 2 ani am reusit sa achitam un card Elite(1948€) pe care l-am numit sugestiv UNITED WE STAND, iar acum ne-am dorit sa-l transformam in Elite Premium(19.480€) si am facut-o …
Pentru ca adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vis, noi nu vom face niciun pas in spate, ci ne vom continua drumul … Elite Premium World se apropie de prelungirea anuala si vom fi acolo!

#FamiliaDinamo
#DDB
?⚪️????United we stand!????⚪️? ” – se arată în comunicatul DDB UK postat pe Facebook.

Citește și:

Alexandru Răuță, promisiune și anunț important pentru fani

-->
Previous Unde ar putea ajunge Deian Sorescu
Next Detalii noi oferite de Zăvăleanu: „Mi-a scris Cortacero”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *