Fanii din DDB nu mai au răbdare cu Șerdean și Cortacero: „Vom apela la soluțiile legale”


Liderii DDB nu mai au răbdare cu Pablo Cortacero și oamenii săi rămași în România și le dă un ultimatum.

„RĂSPUNSUL DDB PENTRU DORIN ȘERDEAN

Reprezentanul lui Pablo Cortacero a reacționat în urma acuzațiilor lansate astăzi de către DDB și în toate replicile oferite s-a concentrat în mod exlusiv pe problema dreptului de semnătură. Vom lămuri acest aspect în rândurile care urmează și prin intermediul comunicărilor care vor urma zilele acestea.

FOARTE INTERESANT este faptul că Dorin Șerdean a ocolit cu abilitate subiectul comisionului său de 55.000€, despre care s-a vorbit în declarațiile noastre, deși aceasta era chestiunea cea mai arzătoare și prima la care ar fi trebuit să se refere.

„Ce să comentez? E noaptea minții! Nu-i logic că am drept de semnătură? Să se intereseze la LPF și FRF! Aceste lucruri nu fac bine lui Dinamo!” (Dorin Șerdean)

IATĂ RĂSPUNSUL oferit de Departamentul Comunicare al DDB, prin reprezentantul său, Daniel Șendre:

„Foarte interesantă poziția adoptată de Dorin Șerdean! Suporterii ar dori să afle în ce fel se înscrie în «binele lui Dinamo» cedarea unui jucător de mare perspectivă la o altă echipă, așa cum s-a încercat!? În ce mod beneficia Dinamo de plecarea unui jucător format de club, fără a încasa vreun ban!? Cum poate fi «bine pentru Dinamo» destrămarea echipei chiar înainte de reunire!?

Vrem să fie foarte clar, Dorin Șerdean a semnat contractul de transfer către FC Voluntari fără a avea drept de semnătură! Conform deciziei adoptate în cadrul ultimei ședinte a Consiliului de Administrație, persoana cu drept de semnătura la Dinamo este alta, iar Dorin Șerdean cunoaște acest lucru cu exactitate, doar este oficial acolo, nu îngijitorului gazonului.

Dorin Șerdean cunoaște și faptul că toate deciziile adoptate apoi în AGA nu au nici o valoare, aceasta fiind nestatutară. Toate acțiunile întreprinse ulterior de Șerdean & CO sunt lovite de nulitate, ba chiar ilegale, inclusiv cele bancare. DDB a blocat însă orice încercare de a deturna banii virați de suporteri în club ultima oară!

Cerem părții spaniole să înceteze orice acțiune menită să destabilizeze Dinamo! Le reamintim că orice încercare de a falimenta clubul va fi sortită eșecului, atât timp cât suporterii respiră

Recomandăm părții spaniole să accepte dialogul, în urma căruia să găsim cea mai bună soluție pentru salvarea lui Dinamo. Reamintim că DDB le-a propus un memorandum, în care Cortacero se obliga să cedeze partea sa de acțiuni pe 1 RON, în cazul în care cele 5 milioane promise nu vor ajunge în contul cubului până pe 31 Decembrie 2020.
Memorandumul a fost acceptat de Cortacero în prealabil, însă spaniolul a părăsit România fără să-l semneze.

Timpul a expirat! Suporterii își doresc găsirea de urgență a unei soluții și considerăm că dialogul este calea. Dacă acesta este respins în continuare, DDB va apela la toate măsurile legale pentru rezolvarea situației dezastruoase în care se află în acest moment Dinamo”, este mesajul de pe pagina de facebook Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și:

Reacția lui Șerdean după ce a încercat să-l vândă pe Bani: „Nu e normal?”

Previous Sergiu Hanca are informații de la Dinamo: ”Nu vor mai juca deloc”
Next Situație limită la Dinamo. Ultima promisiune a lui Cortacero EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *