Fanii din DDB cer urgent o demisie din club: ”Pe criterii de lins picioare”


Fanii din DDB și din Peluza Cătălin Hîldan au avut astăzi un mesaj destul de dur la adresa unei greșeli a managementului actual al ”câinilor” și anume că au fost de acord ca Straton să plece liber la FCSB și să întărească marea rivală înaintea meciului direct. De asemenea, se cere urgent demisia lui Marius Iorga, doar că acest lucru este aproape imposibil în momentul de față având în vedere că șeful scouterilor a intrat pe sub pielea lui Rufo Collado, omul care este delegat de Pablo Cortacero să se ocupe de club atunci când el nu este în România.

”OMNILOR, NU REPETAȚI GREȘELILE DIN TRECUT!
Am apreciat ce a fost de apreciat la noua conducere a clubului, dar trebuie atunci când fac greșeli trebuie să le spunem.
Nu ne săriți în cap! Știm că este o misiune delicată să atragi atenția la o greșeală de management a clubului, acum când toată lumea e fascinată de noua conducere.
Noi nu trebuie să fim lăudătorii sau aplaudacii conducerii. Vom sublinia de fiecare dată alegerile inspirate, transferurile sau, sperăm, performanța. Suntem optimiști în privința asta. Dar când apar mișcări greșite, cineva trebuie să o spună.
Cedarea lui Straton la fcsb înainte de meciul direct ESTE O MARE GREȘEALĂ!
Ne așteptăm să apară replici de la cei care nu vor înțelege că nu vorbim aici nici de valoarea lui Straton, nici de vreo dorință ca el să rămână la Dinamo.
ATENȚIE! VORBIM STRICT DE ÎNTĂRIREA ADVERSARULUI ÎNAINTE DE MECIUL DIRECT.
Să ne înțelegem bine, NU VORBIM DE PĂSTRAREA LUI STRATON!
Unii vor spune că nu e mare ajutor pentru adversar. Nu este așa. Straton, cu bune și cu rele, este în momentul ăsta cu mult peste unul ca Ducan, căruia i-a luat locul. De acolo începe discuția.
Pentru că Straton NU ERA ÎNCĂ LIBER să plece oriunde ar fi vrut el. Depindea de conducerea clubului, care s-a mulțumit să obțină un acord prin care portarul să nu mai pretindă cei 15.000€ pe care îi mai avea de primit din salariile restante.
Îi rugăm pe cei care au în mâini soarta lui Dinamo să țină cont și de unele sensibilități ale suporterilor.
Dacă lingușitoarea Ana Maria Prodan a avut o influență în tranzacția asta, este cu atât mai urât.
Să nu uităm că Mircea Rednic și-a pierdut jumătate din credit în ochii suporterilor, pentru o mișcare asemănătoare.
Da, știm că și Straton suferă de sindromul ”Mihăiță Pleșan”, rapidist de mic, dinamovist de mic și fcsb-ist de mic, dar nu despre Straton e vorba acum, ci despre greșeala de management a clubului nostru.
O altă greșeală pe care nu o putem trece cu vederea este păstrarea lui Marius Iorga în Club. Omul lui Negoiță și mâna dreaptă a lui Bălănescu. Păi degeaba te descotorosești de Bălănescu, dacă păstrezi în club umbra lui.
Și nicidecum nu este păstrat pe criterii de competență, ci pe criterii de lins picioare și pupat mâini ale noilor stăpâni.
Să nu ne cereți să tăcem când sunt lucruri importante de spus.
Nu ne vom opri până când nu va dispărea din club orice urmă și influență a celor care au dus Dinamo până la marginea prăpastiei”, se arată pe pagina de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Citește și:

Sfatul Sfântului Ioan Gură de Aur pentru bărbații căsătoriți: ”Vezi acum modelul de iubire”

-->
Previous Soarta lui Bălănescu e pecetluită. Dinamo poate avea un nou director general EXCLUSIV
Next Gol înscris în La Liga de una dintre țintele lui Pablo Cortacero VIDEO

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *