--> -->

Fanii au ales cea mai bună echipă


-->
Dinamo are mare nevoie de un investitor în acest moment, dar acesta întârzie să apară și majoritatea oamenilor cu bani care ar vrea să investească la Dinamo condiționează acest fapt de construirea unui nou stadion în Ștefan cel Mare. Acum poate fi ușor să ajuți Dinamo fără să scoți bani din buzunar pentru asta. Prin DinamoWIN, un magazin de cumpărături online, unde veți găsi zeci de mii de produse cu prețuri mai mici sau egale decât cele pe care le găsiți în altă parte, iar jumătate (50%) din comisionul încasat ajunge în conturile lui Dinamo.

Cei de la DinamoWin, au invitat fanii să participe la un sondaj – concurs pentru a afla numele celor mai buni jucători și a celui mai bun antrenor din istoria Dinamo.

Fanii au ales cea mai bună echipă din istoria lui Dinamo

Suporterii dinamoviști înscriși pe DinamoWin au ales, prin vot, cea mai bună formație din istoria clubului ”alb-roșu”.

Astfel, aproape jumătate (48,3%) dintre cei 205 de participanți la sondajul DinamoWin l-au indicat pe Bogdan Lobonț drept cel mai bun portar din istoria echipei din Ștefan cel Mare. Dumitru ”Țețe” Moraru a obținut, de asemenea, un scor bun, cu peste 36% din voturile suporterilor dinamoviști.

În ceea ce privește linia de fund, unde suporterii puteau vota mai mulți jucători în același timp, primul în preferințele fanilor a fost Cornel Dinu, cu 74,1%. Alături de cel poreclit ”procurorul”, în apărarea ideală a dinamoviștilor mai sunt Ioan Andone (64,9%), Mircea Rednic (62,9%) și Michael Klein (48,8%).

Cei mai buni mijlocași dinamoviști din istorie, potrivit sondajului DinamoWin, sunt Ionuț Lupescu (76,1%), Mircea Lucescu (74,6%) și Cătălin Hîldan (68,8%).

Cele mai strânse rezultate au fost înregistrate în alegerea ofensivei ideale a dinamoviștilor din toate timpurile. Astfel,pe primele două locuri sunt și cei mai buni marcatori din istoria Ligii 1: Dudu Georgescu (79,5%) și Ionel Dănciulescu (72,7%). Claudiu Niculescu completează podiumul celor mai valoroase vârfuri de atac, cu 65,9% din preferințele fanilor.

În clasamentul antrenorilor, Mircea Lucescu a câștigat clar competiția, cu 71,2% din voturi. Pe un îndepărtat loc doi s-a clasat Ioan Andone, cu 12,2%.

Puteți consulta rezultatele complete ale sondajului-concurs organizat de DinamoWin AICI. Intră pe DinamoWIN pentru a afla componența echipei ideale!

Citește și:

Vulcanii Noroioși, deosebit de frumoși

-->
Previous Dragomir: „Dinamo are 3 clase peste U Cluj”
Next Ce sumă a virat recent Nicolae Badea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.