Familia Rednic, pe ei îi aveți în calcul? O listă cu fotbaliști impresionanți ce intră în ultimele 6 luni de contract


Dinamo a ajuns pe locul 11 la finalul etapei a 18-a… Incredibil, dar adevărat! Cum poate să sune?! Și când te gândești ce planuri erau în vară. În fine, realitatea e crudă, cum va fi și soarta jucătorilor care vor părăsi echipa în această iarnă. Vor veni alții, îi aduce Mircea Rednic.

Pentru cine are bani de salarii mari, mai exact uriașe, există o listă impresionantă de fotbaliști ce intră de la 1 ianuarie 2019 în ultimele 6 luni de contract și pot veni gratis la vară. Nu e cazul lui Dinamo, dar cum ar fi să ne imaginăm că Moș Crăciun ar putea aduce unul dintre următorii:

– Toby Alderweireld (Totthenham), 29 de ani, fundaș central, evaluat la 40 de milioane de euro, potrivit transfermarkt. O problemă: e pe lista lui Manchester United.

– Cesc Fabregas (Chelsea), 31 de ani, mijlocaș central, cotat la 25 de milioane de euro. Cluburi interesate de transfer: AC Milan și Valencia.

– Olivier Giroud (Chelsea), 32 de ani, atacant central, cotat la 18 milioane de euro. Campion mondial, chiar dacă n-a dat niciun gol în Rusia, totuși, o variantă parcă mai bună decât Tade.

– Diego Godin (Atletico Madrid), 32 de ani, fundaș central, cotat la 30 de milioane de euro. Cluburi interesate de transfer: Manchester United și Juventus. Greu de convins!

– Anthony Martial (Manchester United), 23 de ani, extremă stânga, cotat la 60 de milioane de euro. Bayern Munchen și Sevilla, interesate de transfer, nu vrea în play-out.

– Arjen Robben (Bayern Munchen), 34 de ani, cotat la 7 milioane de euro. Cluburi din MLS și China l-au pus pe lista de transferuri pe olandezul care s-a obișnuit cu bani mulți.

– Adrien Rabiot (PSG), 23 de ani, cotat la 50 de milioane de euro. Bayern, Barcelona, Chelsea, Milan și Juventus, interesate de transfer. Ar merge la fix în locul lui Gomelt, doar că e mai scump.

– Juan Mata (Manchester United), 30 de ani, mijlocaș ofensiv, cotat la 30 de milioane de euro. Valencia, interesată de transfer.

– Alphonse Areola (PSG), 25 de ani, portar, cotat la 15 milioane de euro. O variantă peste Penedo.

– Mario Balotelli (Nice), 28 de ani, atacant central, cotat la 24 de milioane de euro. Năbădăios, el mai lipsește din Ștefan cel Mare!

– Gary Cahill (Chelsea), 32 de ani, fundaș central, cotat la 10 milioane de euro. Peste Katsikas!

– Vincent Kompany (Manchester City), 32 de ani, fundaș central, cotat la 10 milioane de euro. Peste Mezague!

– Filipe Luis (Atletico Madrid), 33 de ani, fundaș stânga, cotat la 8 milioane de euro. Barcelona și PSG, interesate de transfer.

– David Luiz (Chelsea), 31 de ani, fundaș central, cotat la 25 de milioane de euro. Că tot a fost dat afară Popovici, botezat, în glumă, de fani cu numele brazilianului.

Citește și:

Rednic despre Dănciulescu: ”Nu l-am adus că-i frumos”. Ce va trebui să facă

-->
Previous Se anunță SCHIMBĂRI la Dinamo: ”Trebuie un pic de răbdare”
Next Rednic anunța transferuri IMPORTANTE: "Vor să lucreze cu mine"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *