Familia Dinamo. De ce-i iubim pe campionii României


Alături de echipa de handbal masculin Dinamo orice suporter se va simți ca în familie. Campionii Romaniei dau dovada de respect mereu față de fani. Începând de la comunicarea deschisă pâna la a îți da propriiile sandwish-uri.

Foarte rar vezi în zilele noastre ca un sportiv să își respecte cu adevărat fanii. Vă voi povesti câteva din momentele pentru care handbaliștii lui Dinamo merită toată stima noastră.

Hc Dobrogea Sud – DINAMO. O deplasare cu miros de gaz lacrimogen si „îmbrățișări” din partea forțelor de ordine. Handbalistii lui Dinamo, la intoarcerea spre București, au oprit autocarul echipei și au oferit propriile sandwish-uri suporteriilor dinamoviști. A fost un ‘popas’ plin de fotografii personale și discuții amicale.

În această seară s-a disputat partida din finala Campionatului Național. Csm Bucuresti – Dinamo, o partidă ce s-a desfășurat intr-o sală mică și neaerisită, în care oamenii aproape că se sufocau de căldură. Din nou handbaliștii dau dovadă de omenie și le oferă la finalul meciului sticle cu apă oamenilor ce i-au susținut și împins de la spate pentru un nou titlu.

Acestea sunt câteva gesturi pe care suporterii le apreciaza cu adevărat și sperăm ca această atitudine să fie îmbrățișată de cât mai mulți sportivi.

Semnat: Teodor Neagu

-->
Previous Dinamo, campioana României la handbal masculin
Next Doi dinamoviști, la naționala Under 21

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.