FALIMENT? Reacția lui Bălănescu după ce Dinamo a fost dată în judecată


Probleme peste probleme pentru Dinamo. Echipa din Ștefan cel Mare parcă nu-și mai găsește liniștea în ultimul timp iar ultimul subiect apărut pare să pună paie pe foc. Doar că se pare că nu este nimic atât de grav pe cât se prevede.

Dinamo încă n-ar fi plătit toată suma echivalentă celor 50 de procente din transferul lui Dorin Rotariu (23 de ani) la FC Bruges către Poli Timișoara SA, societatea intrată în faliment care aparținea lui Marian Iancu. Ar fi vorba, mai exact, despre un rest de 270.000 de euro plus TVA.

Administratorul judiciar al societății timișorene a cerut intrarea în insolvență a societății lui Ionuț Negoiță, însă clubul alb-roșu s-a aflat deja în procedură de insolvență, între 2014 și 2015, iar dacă nu și-ar plăti datoria către Poli Timișoara ar risca direct falimentul, scrie site-ul supervizor.ro.

Dinamo se apără și afirmă, prin vocea secretarului general Bogdan Bălănescu, că nu există niciun pericol de faliment sau insolvență, iar mâine va apărea un comunicat pe site-ul clubului despre această speță.

-->
Previous VIDEO Gol SUPERB pentru un fotbalist împrumutat de Dinamo
Next PLEACĂ Ce fotbalist o va mai părăsi pe Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *