Facebook Watch va fi prezent la meciul Dinamo-Universitatea Craiova. Povestea fotbalului din Romania va fi spusă lumii întregi


Dinamo și Universitatea Craiova colaborează cu Facebook pentru a spune fanilor din întreaga lume povestea din spatele echipelor de fotbal din România. Meciul direct dintre cele două echipe este reprezentativ pentru fotbalul din țara noastră pentru pasiunea și încrâncenarea, dar și pentru dragostea pentru fotbal de care dau dovadă cele două părți implicate.

Această poveste frumoasă se va transforma într-un documentar video pe care îl veți putea vedea marți pe facebook.

Un documentar marca Facebook, de 15 minute, va fi publicat marți, în premieră pe fan-romania.ro, cu imagini din spatele pregătirii și desfășurării meciului Dinamo-Craiova. În spatele unui asemenea meci este o pregătire migăloasă, mulți oameni care lucrează pentru ca toate lucrurile să funcționeze, pentru ca fanii să se bucure de pasiunea fotbalului. Acest documentar va prezenta imagini în premieră cu atmosfera pe care un asemenea derby o are.

Un canadian care iubește hockey-ul se ocupă de acest proiect

Documentarul tocmai asta le va arăta fanilor de la noi din țară: că pasiunea și bucuria de a merge și a savura un meci de fotbal chiar pe stadion nu se compară cu cea de a-l viziona la TV.

”Sunt canadian și în place hockey-ul, iar job-ul meu în România este să ajut la promovarea acestor echipe de fotbal pentru a avea cât mai mulți fani. Asta e tot. Vreau doar să ajut echipele de fotbal să se promoveze cât mai bine”, a declarat Brian Pike, media consultant la Stadeum Sports.

Previous Mesajul lui Nistor pentru suporterii lui Dinamo: ”Chiar dacă”
Next SURPRIZE IMENSE în echipa de start. Cum va juca Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *