--> -->

FABULOS Gestul fără precedent făcut de Rednic pentru Dinamo


-->
Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a dezvăluit un gest fără precedent în Liga 1 făcut de Mircea Rednic. El a renunțat din proprie inițiativă la salariu până în iarnă ca să aducă jucători.

”Eu am avut surpriza să constat că atunci când am discutat la început despre aducerea unui jucător care ar putea să ne ajute și nu știam sigur dacă putem să reziliem, să facem loc, din punct de vedere financiar, Mircea Rednic s-a oferit, fără să fie rugat, să renunțe la salarii până la iarnă și să aducem. Adică a fost proactiv în direcția asta. Prin tot ce a făcut în săptămânile astea, m-a făcut să descopăr un dinamovist adevărat, care în clipele grele, a trecut de pe margine, de la înjurat, criticat, de la o atitudine nepractică, la o atitudine proactivă.

Bineînțeles că există clauze de performanțe pentru toată lumea. A venit gestul din proprie inițiativă, în ideea de a avea buget pentru a aduce jucători. Și eu am fost surprins când, uitându-mă în ochii lui și spunându-i că vom face tot ce putem să avem bani, mi-a spus că hai să începem de la banii ăștia, la care renunț eu. Ăștia îi avem deja”, a spus Alexandru David, președintele dinamoviștilor, conform digisport.ro. 

”Cât își dorește Mircea Rednic. El e specialistul, dacă el consideră că mai are nevoie, vom încerca să-i îndeplinim cerințele, în unele limite. Controlul este dat de limita de buget peste care nu trecem. Ce se întâmplă în interiorul acelei limite, e răspunderea antrenorului. Rămâne oricum Rednic, pentru că a venit pe parcurs, deci nu putem să-l judecăm la primăvară pentru ce a fost acum.” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

Alexandru David îi dă un sfat SINCER lui Rotariu. Ce spune de un eventual transfer la Dinamo

-->
Previous Nascimento s-a întors în România. Ce face aici
Next Alexandru David îi dă un sfat SINCER lui Rotariu. Ce spune de un eventual transfer la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.