FABULOS Ce preț are Montini după ce a dat 6 goluri: ”Să se grăbească Becali”


Dinamo a anunțat că Mattia Montini este de vânzare, chiar și pentru FCSB. Doar că suma pe care o cer ”câinii” nu va fi pe placul lui Gigi Becali.

”E o judecată greșită…Domnul Becali a vrut să ia jucători de la Dinamo mereu, dar l-a luat numai pe Gnohere. Pe Nistor, pe Nemec, nu a reușit să-i ia. Cu Montini avem contract încă doi ani de aici încolo. Dacă domnul Becali îl dorește, avem toată deschiderea să discutăm. A dat 6 goluri, costă 60 de milioane de euro. Prețul va crește pentru că Montini va continua să dea goluri. Dacă domnul Becali vrea 40 de milioane pe Man, de ce să nu vrem noi 60 de milioane pe Montini? Vedeți că prețul o să crească! Mai dă două și cu Sepsi, crește prețul la 80 de milioane. Să se grăbească domnul Becali”, a spus Alexandru David la Pro X.

”Nu cred că e dorit de alte echipe. Gata, a dat și el 6 goluri în 6 etape și ni-l furați? Nu! El se simte bine, randamentul lui va fi mult mai bun când va avea un atacant care să țină de minge, să-i dea posibilitatea să ajungă mai ușor în careu. S-a adaptat repede, va rămâne la Dinamo cel puțin un an. A fost corect cu noi, noi suntem corecți cu jucătorii.” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

Câți bani a economisit Dinamo odată cu venirea lui Rednic

-->
Previous Câți bani a economisit Dinamo odată cu venirea lui Rednic
Next Un nou jucător în lotul ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *