Fabbrini pleacă de la Dinamo


-->
Diego Fabbrini (30 de ani) nu va mai continua la Dinamo în noul sezon, anunțul fiind făcut de impresarul mijlocașului, Florin Manea.

Manea spune că Fabbrini a depus memoriu la FIFA, iar mai multe echipe din străinătate l-au contactat deja pentru transferul său: „Fabbrini și-a depus memoriu, se simte prost că s-a ajuns în situția asta.

Fabbrini, obligat să plece din Liga 1! Unde se poate transfera: „Dinamo nu i-a dat drumul, acum și-a depus memoriu”

Noi am avut o discuție în iarnă, când putea să meargă la CFR Cluj. N-au vrut să-l lase să plece și i-au mai prelungit contract pentru încă un an. Le-am spus că n-au bani să-l plătească, să-l lase să plece, și iată că n-au avut bani. El nu poate să plece acum la nicio echipă din România, din cauza insolvenței, dar la FIFA se eliberează imediat.

El va trebui să părăsească România, nu poate juca la altă echipă de aici fără acordul lui Dinamo. Are o ofertă concretă din Turcia, mai așteptăm din Italia și mai există o variantă în Grecia. Dinamo se alege cu faptul că a jucat Fabbrini acolo, scapă doar de viitoarele salarii”, a spus Manea, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

Citește și:

S-a răzgândit Iuliu Mureșan?

Previous S-a răzgândit Iuliu Mureșan?
Next Jucătorii lui Dinamo, comunicat incredibil

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *