VIDEO Fabbrini, interviu după prima victorie cu Dinamo: ”Îl iubesc ca pe fiica mea”


Diego Fabbrini a avut un debut perfect în această seară pentru Dinamo. Nu a reușit să marcheze dar nu va uita niciodată ziua în care tot stadionul l-a aplaudat la schimbare. Pentru el câinii sunt speciali. Are un patruped și explică că-l iubește ca și când ar fi fiul său.

-Cum te simți după această victorie?

Foarte bine. Suntem toți fericiți, a ieșit așa cum ne-am dorit, a fost o partidă frumoasă, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să continuăm să adunăm puncte pentru că aici obiectivele sunt înalte.

-N-ai avut nevoie de adaptare la Dinamo, ai jucat titular la doar 4 zile după ce ai venit…

Nu, n-am avut. M-au ajutat jucătorii italieni care mai sunt la Dinamo să nu am nevoie de timp să mă adaptez, cred că a fost bine pentru primul meci jucat.

-Știi că astăzi este ziua internațională a câinilor?

Da, da. Știu. O zi frumoasă pentru noi. Și eu am pus o poză cu câinele meu pe Instagram. E ca și fiul meu. După fiica mea îl iubesc foarte mult.

-La schimbare nu ai știut ce să faci…

Da, așa este. Mi-au explicat cei de pe bancă cum e tradiția aici. A fost frumos. M-am simțit foarte bine când tot stadionul m-a aplaudat. Sunt încântat și voi continua să dau tot ce e mai bun pentru această echipă.

-Cum crezi că va fi viitorul lui Dinamo?

Clasamentul este scurt. Cred că trebuie să legăm niște victorii, avem o echipă puternică și vom reuși să urcăm repede în clasament și să ne îndeplinim obiectivele.

Citește și:

Dinamo îl are pe Spiderman, face spectacol și o trimite pe FCSB pe ultimul loc

-->
Previous Dinamo îl are pe Spiderman, face spectacol și o trimite pe FCSB pe ultimul loc
Next Mircea Lucescu a fost aseară la Dinamo și a lăudat un jucător: ”A fost excelent, numărul 1”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *