Fabbrini are gânduri mari: ”Eu sunt Diego” Mesaj pentru suporteri


CORESPONDENȚĂ DIN MARBELLA
Diego Fabbrini este una dintre puținele vedete din lotul ”câinilor” și jucătorul cu cel mai mare salariu, dar și cea mai mare experiență în străinătate.

Italianul care a fost accidentat mai bine de două luni în toamnă e acum refăcut 100% și are gânduri mari.

”Eu sunt Diego, nu următorul Nistor. Sper doar să reușesc să ajut echipa și să fiu cât mai bun pe teren. Am așteptări mari chiar și eu de la mine! Acum sunt 100% pregătit și sper să nu mai am parte de nicio accidentare.

Cred că Nistor e un jucător bun, dar cred că sunt și alții buni în această echipă. Mister Dusan Uhrin va găsi soluție prin care să nu i se simtă lipsa”, a declarat mijlocașul.

Fabbrini a comentat și problemele cu banii din ultima perioadă de la Dinamo. Astăzi dinamoviștilor le-au intrat banii în conturi.

”Cu siguranță nu este ușor. Dar nu putem face nimic. Important este să-i primești. Nu pot să spui că e ușor atunci când nu sunt plătit la timp. Dar nu fac un caz din asta. Și în Italia se mai întâmplă să fie restanțe financiare. Atâta timp cât nu sunt păcălit și până la urmă se respectă contractul, e ok. Și din ce am înțeles nu s-a întâmplat să plece cineva de la Dinamo fără să-și primească banii”, a explicat acesta.

Iar în final a dat un mesaj pentru suporteri:

”Am primit multe mesaje de la lume și vreau să le mulțumesc. Să știe că vom încerca să nu-i mai dezamăgim în 2020 și să câștigăm cât mai multe meciuri.”

Citește și:

VIDEO Deian Sorescu a făcut spectacol la Benahavis. Lecție de golf după antrenament

-->
Previous VIDEO Deian Sorescu a făcut spectacol la Benahavis. Lecție de golf după antrenament
Next Dinamoviștii îl regretă pe Nistor: ”Nu poate”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *