Fabbrini: ”A fost un meci ciudat”


-->

Diego Fabbrini a revenit astăzi pe teren într-un meci de coșmar în care arbitrul a viciat rezultatul după ce nu a acordat un penalty clar după un henț făcut de un jucător al lui Sepsi.

”A fost un meci foarte dificil pentru noi, am avut șansa să câștigăm meciul, vreau să ne cerem scuze pentru acest rezultat, era important să câștigăm, dar trebuie să privim înainte. Trebuie să începem să câștigăm multe meciuri, TREBUIE să facem asta. Mă simt bine acum, m-am recuperat.

Dacă vom câștiga toate meciurile rămase putem fi în play-off, suntem o echipă bună. Nimic în fotbal nu e ușor, trebuie să încercăm să câștigăm meci după meci.

Am avut un penalty neacordat, am avut multe ocazii, a fost un meci ciudat, în două minute s-a schimbat totul. Trebuie să mergem înainte și să ne gândim la următoarele meciuri.

Ca de fiecare dată când pierdem meciurile, noi suntem profesioniști, dar Dusan Uhrin era foarte supărat pe noi la finalul meciului. Vreau să fiu sănătos și să joc cât mai mult de acum. Sper ca de acum totul să fie bine”, a declarat Diego Fabbrini.

Citește și:

Prunea: ”Negoiță s-a ținut de cuvânt”

Previous Nistor explică ce s-a întâmplat: ”E foarte greu. Cei de Sud sunt prea mici pentru mine”
Next Dusan Uhrin e dur: ”Să meargă la spital să verifice”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *