EXPLOZIV Miriuță poate fi dat afară și azi! Situație ciudată pentru antrenor


Situația la Dinamo este explozivă, nu există zi fără scandal la clubul din Ștefan cel Mare. Scânteia se aprinde de la orice, indiferent că sunt chestii legate de fotbal, de rezultate, care sunt negative în ultima perioadă, fie între membrii a ceea ce ar trebui să fie aceeași familie. Ultima le întrece pe toate, ca situație ce sfidează absurdul!

Vasile Miriuță s-a trezit în această dimineață fără mașină la Rin Otopeni, înainte de antrenament. Când a văzut pe camere, la centrul de securitate, a văzut cum cineva deschide mașina de la club, intră în ea și pleacă. După ce tehnicianul i-a alertat pe mai mulți oficiali ai clubului, președintele Alexandru David i-a explicat la telefon că mașina a fost dusă la revizie. În spațiul public, apăruseră deja zvonurile că automobilul i-a fost luat înapoi de către cei de la club.

”Știți care e defectul la acest club? Că are o armată de oameni care se ocupă de mașinile jucătorilor, antrenorilor, să le facă reviziile, să le spele, să le facă plinul. Ce treabă are securitatea hotelului cu faptul că antrenorul Miriuță trebuia să știe că se face revizia mașinii? Miriuță are mașină de schimb și merge cu ea. El nu vorbește cu cei care-i fac treaba, pentru că el are lucruri mai importante de făcut!”, a explicat președintele clubului.

Întrebat dacă Miriuță este amenințat cu demisia, David a avut o reacție la Pro X ce poate fi interpretată: ”Miriuță a stat cu mine în fiecare zi, n-avem niciun fel de probleme. În lipsa unor rezultate, orice e posibil! Nu vi se pare normal? Dacă a zis el că i-am luat mașina, plecarea lui de la club se poate întâmpla oricând. Nu poți să afirmi asemenea lucruri, când știi că nu e adevărat”.

-->
Previous Cum a venit, a și plecat. Și nu voia salariu mare
Next Giani Kiriță: ”Te ia și pe tine viața la mișto” Pe cine atacă dinamovistul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *