Explicațiile ratării unui al doilea an: ”Eu sunt vinovat”


La Dinamo apele nu sunt atât de tulburi, chiar dacă s-a ratat al doilea sezon consecutiv. Se vorbește din nou despre reconstrucție, doar că de data aceasta pare făcută cu cap. De un antrenor cu atribuții de manager general care chiar SE PRICEPE la fotbal.

Alexandru David a ales să iasă în presă, mai exact în Gazeta Sporturilor, și să-și asume vina pentru ceea ce s-a întâmplat la Dinamo de când el conduce clubul.

”Nu putea să repare într-o lună ce am stricat într-un sfert de sezon. Mircea nu are nicio vină. Un om nu poate să facă minuni peste noapte. Sau, dacă vreți, doar Mircea Rednic ar fi putut să o facă. Dar cu o singură condiție. Să îi întindă o mână de ajutor Zeița Fortuna. Nu a fost cazul.

Mircea Rednic a venit la Dinamo într-un moment extrem de dificil. A venit cu tot sufletul, singurul dinamovist care a făcut acest lucru, fără alte condiționări. Eu apreciez munca celor care vin lângă tine la greu și nu mă interesează părerea celor care stau pe margine și sparg semințe.

Rednic a preluat din mers o mașină pusă pe butuci de către noi. Nu a existat o condiționare din partea clubului să repare această mașină peste noapte. Accederea în play-off a fost un obiectiv pe care el și l-a impus singur. Noi am discutat cu Mircea despre reconstrucția echipei pentru sezonul viitor. Aceasta a fost singura noastră dorință. Lucru care s-a început, iar primele rezultate deja se văd. Această reconstrucție a început dărâmând tot ceea ce s-a construit. Nu se putea altfel. Construcția veche a fost o ruină”, a explicat Alexandru David.

”Întotdeauna responsabilitatea este a conducătorului, deci a mea. La rece, explicațiile sunt destul de cristalizate în acest moment. Anul trecut am avut un play-out care ne-a păcălit. Am crezut că ne descurcăm cu ce aveam. Când ne-am dat seama că nu se poate am avut un mercato ratat în întregime. Nu mai contează acum cine a vrut acei jucători sau cine i-a adus. Rămâne rezultatul, toate achizițiile au fost neinspirate” Alexandru David, președinte Dinamo

Citește și:

Cumpără Rednic clubul acum? Răspunsul lui Alexandru David

-->
Previous EXCLUSIV Un fost dinamovist e la un pas de revenirea în Liga 1
Next Cumpără Rednic clubul acum? Răspunsul lui Alexandru David

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *