Explicațiile lui Florin Bratu după scorul dezastru de la Craiova. Pe cine acuză


Florin Bratu a asistat în această seară la cea mai mare umilința ca scor de când o antrenează pe Dinamo, 3-0, cu Craiova, și era foarte supărat după acest meci.

”Am făcut o primă repriză bună dar nu este suficient acest lucru, am primit gol la acea ultimă fază din prima repriză și mă deranjează faptul că jucătorii mei nu sunt responsabili în defensivă și mă refer la toți jucătorii. Trebuie să ne trezim, Dinamo joacă, dar nu e suficient. Sper ca jucătorii să se trezească și să-și dea seama că nu așa funcționează lucrurile.

Este binevenită această pauză, dar cel mai tare mă deranjează că nu învățăm din lucruri, vorbim și în grup, și individual, și la meciuri clacăm, mă doare asta. Craiova a făcut un joc de așteptare, calitatea individuală a făcut diferența în această seară, dar scorul este destul de mare.

Armando a făcut o partidă bună, un jucător de calitate, l-am adus și pentru astfel de meciuri, sperăm să eliminăm din greșeli și să arătăm mult mai bine după această pauză. Este un jucător puternic, stă foarte bine pe picioare în duelurile unu contra unu, așa am gândit lucrurile și nu cred că a făcut un joc foarte rău.

Aceasta a fost politica clubului și mi-e greu să mă gândesc la transferuri acum. Eu zic că și cu acest lot îmi asum prezența în play-off. Și o să vedeți”, a declarat Florin Bratu la Craiova.

-->
Previous Dinamo, îngenuncheată de Craiova pe Oblemenco
Next Mai pleacă un jucător IMPORTANT. Ce ofertă a primit Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *