Explicațiile lui Dusan Uhrin: ”E foarte important”


Dusan Uhrin a făcut o analiză a meciului cu Clinceni pierdut vineri seară în Ștefan cel Mare și promite că va face absolut totul pentru ca echipa sa să câștige în Cupă cu formația ilfoveană.

”Nu cred că a fost o mare diferență între meciul dintre FCSB și cel cu Clinceni, doar că ilfovenii au jucat prea defensiv, pe contraatac, dar am făcut o greșeală foarte mare și ei au reușit să înscrie.

Cel mai rău este că noi nu suntem periculoși când ne apropiem la 20 de metri de poarta adversă. Pentru mine asta este cea mai mare problemă. Pentru că OK, a fost 1-0, aveam timp să înscriem goluri. Am avut ocazii mici și faptul că nu am marcat în ultimele două meciuri mă face să-mi pun mari semne de întrebare.

Noi trebuie să fim mult mai periculoși, încercăm să facem asta la antrenamente, suntem din nou într-o poziție proastă, dar avem Cupa marți și trebuie să ne concentrăm pe ea și să reușim să batem. E foarte important pentru noi.

Nu cred că ei nu s-au motivat, dar mijlocașii nu reușesc în ultimii 20 de metri să dea o pasă de gol atacanților, asta este realitate. Să știți că motivația înseamnă totul pentru mine, trebuie să-i întrebați pe jucători ce se întâmplă. Eu vreau să câștig meci de meci și le-am spus și lor asta. Trebuie să dăm tot ce e mai bun din noi și nu am făcut-o. Sunt foarte supărat pe fotbaliști.

Nu am nicio soluție în momentul ăsta. N-am alți jucători. Mrzljak a avut o problemă medicală, sper că va fi pregătit, trebuie să schimb ceva, poate o să las ceva jucători pe bancă, o să văd, trebuie să batem marți neapărat.

Nu știu dacă fanii sunt sau nu supărați pentru eșecul cu Clinceni, dar eu sunt foarte supărat! Și vreau neapărat să câștig meciul de Cupă”, a declarat Dusan Uhrin.

-->
Previous Echipa de start cu Clinceni. Montini revine de ziua lui
Next Cine e Pitbull-ul lui Dinamo: ”Încerc să mă ridic la pretenția poreclei”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *