EXCLUSIV Victorie mare pentru Dinamo plus ce a cerut Bălănescu astăzi în videoconferință


Gură de oxigen pentru Dinamo după o perioadă extrem de grea din punct de vedere financiar. Echipa din Ștefan cel Mare a obținut licența pentru a evolua în Europa League sezonul viitor. Așa că dacă Cupa României se va relua și ”câinii” câștigă trofeul, vor putea evolua în a doua competiție europeană intercluburi, ceea ce ar fi o mare victorie în condițiile de față.

Bogdan Bălănescu a ținut să-i mulțumească lui Răzvan Burleanu în videoconferința dintre șefii FRF, LPF și conducătorii de cluburi pentru acest lucru.

”Mulțumesc în numele clubului Dinamo că ne-ați ajutat să obținem licența pentru competițiile europene”, i-a transmis Bălănescu astăzi lui Burleanu.

Bălănescu a avut și o cerere specială: să fie amendate toate cluburile care au început antrenamentele mai devreme, făcând referire evident la FCSB. Burleanu însă i-a transmis că pentru acest lucru Bălănescu se poate adresa la Ministerul Sănătății sau la instituțiile abilitate, nu la FRF sau la LPF.

Una peste alta, astăzi s-a stabilit ca jucătorii să facă antrenamente în grupe câte patru, după fiecare ședință de pregătire se vor dezinfecta mingile și ghetele. De asemenea, se vor face trei teste pentru depistarea COVID 19. Unul pe 15, altul pe 22 și celălalt pe 29 mai. Dacă toate ies negative se pot relua antrenamentele normale în grup.

Citește și:

Dinamo poate repatria cel mai important jucător pe care l-a transferat în străinătate

Previous Bălănescu trebuie să rezolve o problemă stringentă
Next S-A BĂTUT PALMA Negoiță renunță în sfârșit la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *