EXCLUSIV Veste bună pentru Dinamo după ce a încălcat regulamentul


Dinamo parcă atrage belelele. Protocolul pentru reînceperea campionatului a fost trimis marți dimineața de către cei de la LPF și toate cluburile trebuiau să-l respecte. Prin care obligația era ca până pe 13 iunie să rămână în cantonamentele unde au stat deja de două săptămâni.

Dinamoviștii însă au încălcat această regulă și le-a dat liber fotbaliștilor. Ba mai mult, au anunțat și public acest lucru.

Grav este că nimeni nu a fost informat de la Dinamo despre această regulă, deși toți președinții cluburilor din Liga 1 au primit acel protocol de marți dimineață! Fotbaliștii au primit liber de miercuri și trebuiau să se întoarcă sâmbătă în cantonamentul de la Săftica. Ei însă au fost chemați astăzi înapoi după ce au citit în presă aseară că au încălcat regulamentul!

”Ne-a fost trimis un protocol miercuri pe grup, dar nu l-a citit nimeni din scoarță în scoarță. Oricum, decizia să stăm în cantonament până pe 13 iunie este aberantă! După 2 luni în care am stat în casă să mai stăm încă o lună în cantonament în carantină mi se pare aberant în condițiile în care de luni vor putea fi organizate spectacole cu 500 de oameni! Am înțeles că se va ține o ședință la AFAN cu toți căpitanii din Liga 1 pentru că nimeni nu mai vrea să stea în cantonament încă două săptămâni, mai ales că se vorbește de această măsură chiar până la finalul campionatului”, ne-a declarat un jucător sub protecția anonimatului.

Citeşte şi:

Taxă de oraş la Iaşi de pe 1 ianuarie 2021. Cât va costa aceasta

Previous Dinamo se vinde. 500.000 de euro virați imediat
Next Justin Ștefan: ”Crează o situație discriminatorie”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *