EXCLUSIV Unde și când pleacă Contra să spioneze Athletic


Deși îi cunoaște destul de bine pe cei de la Athletic Bilbao, Cosmin Contra nu vrea să fie surprins de basci. Mai ales că ei au schimbat antrenorul și l-au pus pe Cuco Ziganda care cel mai probabil vine cu alte idei și poate și un nou sistem de joc.

Deși alți antrenori români obișnuiau să trimită scouteri sau secunzi să urmărească adversarii din competițiile europene, tehnicianul lui Dinamo a luat decizia să meargă chiar el să-i urmărească live pe basti în Belgia și de antrenamentele formației din Ștefan cel Mare cât el va fi plecat se vor ocupa secunzii împreună cu preparatorul Javi Reyes. El se va întoarce sâmbătă dimineața pentru a intra în cantonament cu Dinamo pentru meciul de duminică cu FC Botoșani.

Athletic Bilbao va juca un amical cu FC Brugges vineri, 21 iulie, chiar pe stadionul mare unde formația la care joacă Dorin Rotariu dispută meciurile oficiale, Jan Breydelstadion.

Dinamo va juca cu Athletic Bilbao în turul III preliminar al Europa League, acasă joi, 27 iulie, pe stadionul Național Arena și returul în Spania va fi pe 3 august.

Citește și:

Athletic Bilbao n-a reușit să o învingă pe Fenerbahce

Previous Ce antrenor român ar putea avea Moți la Ludogorets Razgrad
Next Mutu îi răspunde lui MM: ”El are cel mai mare F din campionat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *