EXCLUSIV Un străin s-ar întoarce în Ștefan cel Mare. Care este condiția


Dinamo va începe sezonul oficial lunea viitoare cu Poli Iași, în aceste zile se fac ultimele pregătiri și transferuri pentru startul campionatului. Mircea Rednic a adus o echipă întreagă în această iarnă, iar Ionel Dănciulescu a spus că vor mai fi două transferuri.

Cum în ultimii ani au fost mulți jucători care n-au știut cum să plece mai repede din Ștefan cel Mare, mai sunt și alții care ar vrea să revină. Chiar dacă tot din interes, fiindcă acum este liber. Zie Diabate, 29 de ani, fundaș stânga crescut practic la Dinamo, ar vrea să se întoarcă în tricoul alb-roșu. Ivorianul e liber din vară după experiențele de la Dijon, Standard Liege, Gent, Ajaccio, Niort și Olimpique Nîmes. ”Bineînțeles, m-aș întoarce, am trăit momente extraordinare la Dinamo. Eu sunt dispus dacă mi se va face o ofertă. Îl cunosc bine pe domnul Rednic, îl apreciez, mi-au rămas amintiri frumoase din România. Momentan, mă antrenez separat ca să fiu în formă pentru viitoarea echipă”, a mărturisit Diabate pentru doardinamo.ro. Africanul a și postat azi pe Instagram o poză cu el, în tricoul ”câinilor”, fiind apreciat printre alții de foștii săi coechipieri, Marius Niculae și Gabriel Tamaș.

Ivorianul a jucat în perioada 2008 – 2012 la Dinamo, a evoluat și în ”Minunea de la Liberec”, când a și marcat din penalty, câștigând și o Cupă a României cu roș-albii.

Citește și:

Un fost elev din Belgia îi transmite un mesaj lui Rednic

-->
Previous Război între dinamoviști: ”Să mă ierte nea Mircea, dar nu se mai poate”
Next Un fost elev din Belgia îi transmite un mesaj lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *