EXCLUSIV Un nou transfer: ”Are mentalitatea potrivită pentru Dinamo” VIDEO


-->

Dinamo a mai făcut un transfer pe care site-ul nostru l-a anunțat încă de pe 3 ianuarie. După ce Denis Ciobotariu a fost vândut la CFR Cluj și Florin Bejan a fost împrumutat până în vară la FC Voluntari, dinamoviștii s-au reorientat repede și au adus un jucător eligibil pentru regula U21.

Este vorba despre Marko Ehmann, fundaș central de doar 19 ani, care a impresionat la CSM Reșița și care-și dorea să primească o șansă la formația din Ștefan cel Mare.

Fotbalistul cu dublă cetățenie, română și germană, crescut la Borrusia Dortmund, are 18 meciuri, trei goluri și un assist pentru CSM Reșița.

”Marko Ehmann a plecat aseară din cantonament și astăzi se va alătura lotului condus de Dusan Uhrin. El are mentalitatea potrivită pentru Dinamo. Îl cunosc bine și știu și ce se cere la Dinamo pentru că am fost acolo. A crescut mult la CSM Reșița ca fotbalist și sunt sigur că dacă va primi o șansă se va impune și în Ștefan cel Mare. Îi doresc multă baftă, merita această șansă pentru că este un băiat foarte bun, muncitor și talentat și sunt sigur că în timp va ajunge titular la Dinamo”, a declarat Cristi Bobar, președinte CSM Reșița.

Citește și:

Previous ULTIMA ORĂ Șeicii n-au renunțat la Dinamo: ”Nu dormim”
Next Florin Prunea, condamnat la închisoare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *