EXCLUSIV Un jucător venit la Dinamo nu va putea juca în primele 3 etape


14 fotbaliști au venit în ultima vreme în Ștefan cel Mare, dar unul dintre ei are probleme mari. Alexander Christovao a fost suspendat în ultimul meci jucat în Polonia, Pogon Szczecin – Zaglebie Sosnowiec (echipa la care a evoluat până să semneze cu Dinamo), 1-0.

El l-a faultat dur pe piept pe Sebastian Walukiewicz, un fundaș central de 18 ani care este considerat o mare speranță în Polonia, selecționat constant la Polonia Under 20, cotat la 4 milioane de euro, care este în vizorul lui Arsenal și a Barcelonei.

hotel iceberg balcic-->

Iar Comisia de Disciplină a Ligii din Polonia l-a pedepsit dur pe angolez. El a primit o suspendare de 10 meciuri în Lotto Ekstraklasa, și o penalizare financiară de 20.000 PLN. Ulterior, Comisia de Recurs a redus suspendarea la 5 etape, din care două le-a stat deja în Polonia.  Din informațiile noastre suspendarea este valabilă și în România, astfel el nu va putea evolua în primele trei meciuri pentru echipa din Ștefan cel Mare.

Dinamo nu va duce lipsă de atacanți: îi va mai are în lot pe italianul Mattia Montini, grecul Athanasios Papazoglou și românul Daniel Popa.

Cine este Alexander Christovao

Este un atacant angolez care a promovat sezonul trecut cu Zagłębie Sosnowiec în prima ligă din Polonia. Are 25 de ani, 1,86 m înălțime, și 2 goluri în 15 meciuri jucate în Polonia în acest sezon. Alexander Christovao jucat pentru Dinamo deja în două meciuri amicale disputate în Antalya. Cu FK Liepaja, 3-2, câștigat de ”câini” prin cele trei goluri marcate de Daniel Popa, și cu Dinamo Moscova, terminat 2-0 pentru ruși. În ambele partide el a jucat în repriza a doua.

Citește și:

Claudiu Niculescu despre Dinamo: ”Ar sfida orice regulă”

Previous Un alt belgian vrea să cumpere Dinamo. A venit la București!
Next Claudiu Niculescu despre Dinamo: ”Ar sfida orice regulă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *