EXCLUSIV Un fotbalist de la Dinamo anunță: ”Am fost găsit eu țap ispășitor”


La Dinamo au fost mai multe episoade nefericite în acest sezon, care a fost presărat de scandaluri stupide și de eșecuri usturătoare. Așa a ajuns echipa pe locul 11, iar Rednic încearcă să salveze corabia de la înec. Unul dintre aceste episoade a fost după eșecul din deplasare de la Iași, când Florin Bratu l-a atacat pe Dan Nistor, despre care a spus că a destabilizat vestiarul din cauza faptului că și-ar fi dorit să plece la FCSB.

”Eu sunt bine acum cu galeria, au fost anumite probleme, dar eu nu m-am gândit niciodată să plec de la Dinamo așa cum a spus presa. Vă dați seama că am fost afectat, când primești atâtea mesaje urâte, amenințătoare, foarte multe lucruri legate de familia mea care nu cred că-și are rostul la un sport. Dacă voiau să mă înjure puteau să se ia doar de mine. Dar am trecut și peste acest lucru, o parte din galerie chiar m-a sunat, mi-au spus chiar că vor să-mi dea bani, bineînțeles că nu am fost de acord.

Normal că dacă mi-aș fi dorit să plec de la Dinamo aș fi făcut-o. Mă dădeam accidentat sau mergeam cum a făcut Palic, a mers la club, a explicat că nu mai poate să joace la Dinamo, nu mai îi stă capul acolo, clubul a căzut de acord cu el și a plecat. Nu asta era problema. S-au vorbit foarte multe neadevăruri, m-au deranjat la acel moment dar acum sunt 100% la Dinamo și-mi doresc enorm să reușim împreună să ducem acest club cât mai sus.

Dacă am fi câștigat la Iași, Florin Bratu nu ar fi mai spus nimic. Dar așa a trebuit să găsească un țap ispășitor și în acea seară am fost eu. Putea să-mi spună între patru ochi cum a mai spus și altădată lucruri foarte frumoase, din păcate atunci a spus lucruri foarte urâte la televizor. Îi doresc un an foarte fericit, multă sănătate, un An Nou fericit și sper să salveze echipa sa de la retrogradare. Niciodată nu o să port pică nimănui”, a declarat Dan Nistor pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Un jucător dezvăluie relația pe care Negoiță o are cu fotbaliștii: ”Atunci l-am văzut”

-->
Previous Un jucător dezvăluie relația pe care Negoiță o are cu fotbaliștii: ”Atunci l-am văzut”
Next Negoiță iar a pierdut lupta cu Gigi Becali. Ce jucător a pierdut Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *