EXCLUSIV Un fost elev al lui Rednic, ofertat să fie director general


Mircea Rednic ar putea colabora la vară cu un fost jucător pe care l-a antrenat și cu care are o relație foarte bună. Un fotbalist cu care el a avut o relație foarte bună poate să-i fie șef lui Rednic, asta dacă antrenorul lui Dinamo nu reușește până în vară să cumpere clubul din Ștefan cel Mare.

Ionuț Negoiță are o relație foarte bună cu Dani Coman, președintele Astrei, care ar fi tentat să lucreze în Ștefan cel Mare chiar dacă este recunoscut pentru trecutul său rapidist. El a fost ofertat de finanțatorul ”câinilor” imediat după ce Ionel Dănciulescu și-a dat demisia din funcția de manager general, dar nu a vrut să preia echipa în plin sezon competițional deoarece i s-ar fi pus în cârcă rezultatele proaste ale echipei. A preferat să rămână alături de giurgiuveni, dar în curând se pot schimba lucrurile. ”Vorbim la vară, acum nu pot să o las treaba începută la Astra, am o datorie față de acest club și eu sunt un om loial”, i-a transmis Dani Coman lui Negoiță. Cei doi vorbesc la telefon și la finalul acestui sezon s-ar putea face mutarea.

În acest moment Dinamo nu are niciun director general. Dănciulescu s-a întors la Dinamo, dar în fișa postului este acum doar director sportiv. Dani Coman a fost antrenat în sezonul 2007-2008 timp de 6 luni de Mircea Rednic la Rapid.

Citește și:

Cine caută răzbunare și de ce la adresa lui Rednic

-->
Previous Scapă Dinamo de Alexa? Antrenorul ar putea pleca înainte de meci!
Next Promisiune neașteptată. Edilul care dă speranțe fanilor dinamoviști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *