EXCLUSIV Ultimele vești despre Penedo


Portarul lui Dinamo, Jaime Penedo, nu a ajuns ieri în România, deși începând de pe 12 le-a transmis șefilor echipei din Ștefan cel Mare că va ajunge la antrenamente. Nimeni nu știe exact motivul pentru care acesta întârzie, dacă într-adevăr intoxicația cu fructe de mare este atât de gravă, sau nu vrea să se întoarcă din cauza faptului că Ionuț Negoiță nu vrea să-i dea acel comision de 100.000 de euro.

”Penedo trebuia să vină încă de ieri. El discută cu cei de la club. Cel mai probabil zilele viitoare se va alătura echipei, nu există altă variantă”, au spus oficialii dinamoviști pentru doardinamo.ro.

Există și varianta ca el să ajungă direct în Cipru, pentru că starea sa de sănătate nu ar accepta o schimbare atât de bruscă de temperatură. ”Urăsc gerul din România”, spunea goalkeeperul dinamovist într-un interviu la finalul anului.

”Am încercat să zbor pe 12 dar nu m-au lăsat medicii pentru că starea mea nu era încă stabilă. Am făcut o infecție stomacală și putea să se agraveze dacă zburam”, a declarat Penedo astăzi pentru doardinamo.ro.

-->
Previous VESTE EXCELENTĂ Dinamo are un nou număr 10. Pe cât a semnat
Next Sacrificiul pe care l-a făcut Nistor pentru Dinamo: ”Și ce dacă? Sunt fericit!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *