EXCLUSIV Ultimele informații de la Dinamo. O veste bună


Dinamo trece prin momente teribile. După ce săptămâna trecută jucătorii au intrat în grevă și au refuzat să se mai antreneze și să mai joace meciul cu FC Voluntari, acum ar vrea să poată să se antreneze și nu mai pot.

Jucătorii vor sta până la 14 zile în izolare la domiciliu. Astăzi jucătorii au primit pe whatsapp programul de antrenament în această perioadă, dar pentru unii este imposibil de respectat.

”Atâta timp cât trebuie să stăm acasă, abdomene și exerciții care se pot face în casă, ok, le efectuăm, dar alergările unde? Alergi în apartament?”, s-au plâns fotbaliștii.

Astfel, acest campionat este în pericol pentru Dinamo dacă fotbaliștii 2 săptămâni nu vor mai putea face antrenamente normale, iar apoi să intre direct să joace meciuri.

Pe de altă parte, o veste bună au primit astăzi jucătorii. Mrzljak, Fabbrini, Slavko Perovic, Straton și-au încasat deja salariul pe luna februarie și restul așteaptă să le intre banii în conturi, deoarece conducătorii le-au promis că săptămâna aceasta vor primi leafa pe luna februarie, urmând ca în viitor să fie plătiți pentru jumătate din martie și jumătate din luna mai.

Previous EXCLUSIV Magazionerul clubului Dinamo rupe tăcerea. Detaliu foarte important
Next Dănciulescu dă detalii despre situația de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *