EXCLUSIV Situație limită la Dinamo. Detalii incredibile din vestiarul ”câinilor”


Dacă se decide ca acest campionat să nu se mai dispute până la final, Dinamo ar termina pe cel mai prost loc din istorie, 10! Dar asta nu este cea mai mare problemă pentru ”câini” în momentul de față.

Jucătorii sunt foarte îngrijorați de ceea ce se va întâmpla cu ei în viitor. Pe 15 martie s-au împlinit deja 2 luni de când sunt neplătiți și pe 15 aprilie se fac 3 de când nu și-au primit lefurile. Practic, pe unii dintre ei criza coronavirus i-a prins fără bani! Iar fotbaliștii sunt foarte îngrijorați în situația actuală dacă și când își vor mai primi banii. De asemenea, unii dintre ei au luat în calcul să nu semneze hârtiile pentru acordarea licenței dacă ei nu-și încasează banii pe lunile din 2020! Ultima remunerație pe care au primit-o a fost pe luna decembrie.

Până să fie această criză în România, doardinamo.ro v-a informat că unul din motivele pentru care Dusan Uhrin a plecat este că avea informații că după ce se va acorda licența în Liga 1, jucătorii nu vor mai fi plătiți decât în momentul în care ei împlinesc 3 luni restante, ca să nu-și poată depune memorii. Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe la Dinamo în această situație.

Citește și:

Marius Niculae e sigur că un dinamovist va reuși: ”E superbăiat”

-->
Previous Anunț APOCALIPTIC pentru fotbalul românesc. Guvernul poate decide totul
Next Marius Niculae e sigur că un dinamovist va reuși: ”E superbăiat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *