EXCLUSIV Situația reală a lui Rachid Ait Atmane: ”Asta voi face”


Dinamo va mai renunța la o serie de jucători în această vară pentru a putea avea buget să aducă alți jucători alături de care Mircea Rednic să se poată bate la titlu sezonul viitor. Astăzi a apărut informația că Rachid Ait Atmane și-a reziliat deja contractul, dar acest lucru nu s-a întâmplat deocamdată.

”Nu mi-am reziliat contractul. Voi sta la Dinamo până la finalul înțelegerii”, a spus Rachid Ait Atmane pentru doardinamo.ro.

Mijlocașul central nu-și va prelungi însă contractul, Mircea Rednic nefiind mulțumit de randamentul său.

”Suntem în discuții cu alți jucători, au mai plecat și mai pleacă dintre ei, situația lui Rachid e foarte clară, i-am explicat că nu-i mai prelungim contractul. El a venit o perioadă în care la mijloc nu era Nistor, juca Nistor, juca Cooper, juca Șerban, și atunci el a ieșit în evidență. Dar nu mi se pare normal ca un mijlocaș ofensiv să nu aibă un gol sau o pasă de gol și vorbesc și de faza defensivă și de faza ofensivă. Când a venit aici eu i-am propus doi ani de zile și nu a vrut, a zis că nu mai rămâne la Dinamo. Acum vrea să rămână, el câștigă acum 5.000. Înseamnă că începem negocierile de la 5.000, n-o să accepte mai puțin. Și nu cred că merită mai mult decât i-am oferit noi”, a declarat Rednic referitor la Rachid Ait Atmane.

Citește și:

Deian Sorescu, apreciat de LPF. Ce au scris cei de la Ligă

-->
Previous Și-a reziliat astăzi contractul. Al treilea jucător sacrificat de Rednic
Next Dinamo a bătut la scor un club de tradiție. Ce urmează pentru Under 19

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *