EXCLUSIV Situația lui Neagoe: cauze și precedente, ce se întâmplă cu echipa


Eugen Neagoe a rămas și va rămâne în continuare internat la Spitalul Floreasca după ce a suferit un șoc pe fondul stresului, excesului de cafele și de țigări din ultima perioadă. Toate coroborate cu lipsa unei alimentații adecvate și a situației de la echipa și clubul din Ștefan cel Mare. ”A băut zeci de cafele în ultimele zile și-a ajuns la trei trei pachete pe zi”, au dezvăluit apropiații antrenorului de 51 de ani. A mai avut probleme similare în trecut, tot pe fondul stresului și a trăirilor puternice, extreme.

”A avut zile de la Dumnezeu”, ”Bine că a avut inimă puternică”, ”I-am zis să-l dea naibii de fotbal că nu se merită în condițiile actuale” sunt doar câteva din reacțiile prietenilor și oficialilor dinamoviști, dintre cei care nu s-au ascuns de frica și de reacțiile fanilor. Lui Neagoe nu i s-a montat, momentan, niciun stent, a fost dus la etajul 5 al spitalului la secția de cardiologie, sub atenta îndrumare a medicilor. A putut să vorbească, se știe deja că a întrebat cât s-a terminat scorul și ce fac jucătorii. La el au intrat doar soția lui, fetița de 17 ani, dar și Florin Prunea când s-a întors de la meci.

Fotbaliștii au evitat și li s-a transmis să vină la spital, mai ales că pacientul are nevoie de odihnă. Totuși, Cătălin Straton, care a fost printre cei cei au reacționat imediat în momentul problemelor medicale ale tehnicianului, nu a rezistat să nu vină la ”Urgențe”, unde s-a întreținut câteva minute cu Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al clubului aflat la spital la acea oră alături de Florin Prunea și familie. Jucătorii se vor reuni luni la ora 16:30 la Săftica, pentru a reîncepe antrenamentele în perspectiva etapei a treia, cu CFR Cluj. Staff-ul tehnic al lui Eugen Neagoe se va ocupa până la noi ordine de pregătirea echipei. Rămâne de văzut ce decizie va lua antrenorul lui Dinamo în ceea ce privește viitorul lui.

Citește și:

Previous Neagoe e la Urgențe! Ultimele detalii: a vorbit!
Next ULTIMA ORĂ Detalii despre starea de sănătate a lui Eugen Neagoe

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *