EXCLUSIV Scenariu incredibil. Mircea Rednic se poate întoarce în iulie la Dinamo


Dinamo își schimbă din nou fața în pauza de vară, sperăm doar să fie o campania de transferuri mai bună decât cea de anul trecut. Ionuț Negoiță i-a pus pe Eugen Neagoe și Florin Prunea pentru a o ține pe Dinamo în viață, în timp ce el caută soluții să vândă pachetul majoritar de acțiuni.

Cum a anunțat ferm în urmă cu o săptămână cât costă pachetul majoritar, se pare că discuțiile cu cei interesați de Dinamo au evoluat. A apărut un om de afaceri pe care vi l-am mai prezentat în articolele anterioare, Claudiu Florică, implicat în dosarul Microsoft, care a recunoscut ieri că vrea să cumpere clubul.

”Vreau să cumpăr Dinamo de la domnul Negoiță. Sunt dinamovist de când mă știu și cred că pot să ajut echipa în acest moment. Voi fi patron singur, nu vreau să cumpăr echipa cu mai mulți afaceriști.

Răspunsul final îl voi da în luna iulie, atunci voi putea spune dacă am cumpărat sau nu Dinamo. E posibil să schimbăm, e posibil să păstrăm echipa administrativă sau staff-ul tehnic, vom vedea la momentul potrivit”, a spus misterios Claudiu Florică.

Doar că din sursele noastre, dacă cumpără Dinamo, afaceristul vrea să fie repede iubit de suporteri. Așa că vrea să facă mutarea așteptată de ei – Mircea Rednic, înapoi la Dinamo. Așa că revenirea fostului antrenor poate să aibă loc mai curând de cât ne-am fi așteptat, chiar dacă nu mai există nicio șansă de împăcare între el și Ionuț Negoiță.

Citește și:

Eroul României e dinamovist. Dezvăluirea tatălui său

-->
Previous Eroul României e dinamovist. Dezvăluirea tatălui său
Next FOTO Foaia SUPER motivațională care stă în vestiarul României la EURO

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *