EXCLUSIV Șansele ca Gicu Grozav să ajungă la Dinamo


Cunoscut ca dinamovist de mic, Gicu Grozav ar putea reveni cândva la echipa din Ștefan cel Mare. Dar nu acum. Chiar dacă Cosmin Contra îl apreciază și actualul jucător care tocmai și-a terminat contractul cu Terek Groznîi îi datorează și acestuia transferul în Cecenia. Mijlocașul a avut prestații foarte bune atunci când era antrenat de actualul tehnician al ”câinilor” la Petrolul. El a reușit atunci să marcheze 16 goluri și să ofere 5 pase decisive în 47 de meciuri jucate.

Cu toate acestea, deși fanatik.ro a anunțat că ar putea să se întoarcă în această vară la Dinamo, acest lucru este departe de realitate. ”Nu a fost vorba niciodată să vină Gicu Grozav la noi acum”, au declarat oficialii lui Dinamo. Și pe postul lui Grozav pot juca în acest moment Salomao, Bumba și chiar și Rivaldinho și Bawab.

De altfel, Cosmin Contra a anunțat vineri că deocamdată nu se va face niciun transfer la Dinamo: ”În momentul de față am închis robinetul, nu mai vreau pe nimeni.” De asemenea, nici Grozav nu vrea ar vrea să se întoarcă în Liga 1 chiar dacă a terminat contractul cu Terek. El își caută echipă în străinătate.

Citește și:

Antun Palic a rămas alături de Dinamo

 

 

-->
Previous Torje se întoarce în Turcia. Cu ce români va juca în echipă
Next REPORTAJ VIDEO Cum s-au bucurat dinamoviștii după primul meci

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *