EXCLUSIV Salomao: ”Fanii ne dau multă forță să mergem mai departe în Europa”


Mijlocașul portughez al lui Dinamo, Diogo Salomao, a acordat un interviu exclusiv înaintea partidei cu Athletic Bilbao, care va decide dacă echipa din Ștefan cel Mare va merge mai departe sau nu în Europa League. Dinamoviștii au nevoie de un rezultat pozitiv în Spania, pe San Mames, unde vor avea de înfruntat o atmosferă incendiară făcută de fanii basci. Cu toate acestea, aproximativ 1000 de dinamoviști vor veni să încurajeze echipa.

-Cum ai trăit partida de la București?

O partidă foarte complicată, știam despre dificultățile pe care o să le întâlnim cu Bilbao, e o echipă foarte bună, care este deja obișnuită să joace în această competiție europeană, ei au avut în prima parte posesia mingii și au controlat mingea dar apoi am intrat bine, am fost concentrați și ne-am unit foarte bine, nu au mai avut ocazii de gol și ne-am creat noi multe posibilități de a marca.

-Golul din tur a fost a lui Rivaldo sau a fiului său?

Un gol al lui Rivaldinho. Meritul este al lui dar evident că a contat prezența tatălui său aici, a venit și înainte de meci în vestiar să ne ureze mult noroc, și ne vom concentra și vom da totul putem să punem probleme lui Bilbao.

-Ce șanse aveți să mergeți mai departe?

Știm că va fi destul de complicat la Bilbao, va fi greu de jucat pe stadionul lor din cauza atmosferei pe care o fac suporterii și vom avea o partidă foarte grea. Va trebui să facem mult mai mult decât am făcut la meciul tur ca să ne putem califica.

-Se pare că vor fi alături de voi suporterii și în Spania? Cum ți s-a părut atmosfera de la București?

Galeria a fost incredibilă. Mi s-a ridicat iar părul pe mâini când i-am văzut și i-am auzit. Ei ne dau multă forță și dorință să mergem mai departe în Europa League.

Citește și:

Ce promite vârful lui Athletic Bilbao pentru partida cu Dinamo

-->
Previous Mesajul lui Contra pentru Negoiță și pentru suporteri
Next De ce Vali Lazăr nu s-a mai întors la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *