EXCLUSIV Se mai întoarce la Dinamo? Jucătorul care a decis un campionat


Sunt și jucători care o duc bine la formațiile unde sunt împrumutați. Ivan Pesic și  Mihai Popescu sunt foarte apreciați. Ultimul a încheiat cu bine jumătatea de an de împrumut de la St. Mirren. Fundașul de 26 de ani, titular la echipa scoțiană, a ajutat la îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Duminică. St. Mirren a reușit să obțină biletele pentru a continua în prima ligă după penalty-uri de departarajare.

În tur, St. Mirren a făcut 0-0 în deplasare la Dundee United, iar în retur a fost 1-1 după 90 de minute, trecându-se la loviturile de departajare, conform regulamentului. Dundee a ratat toate cele patru execuții. St. Mirren a punctat de la 11 metri, Mihai Popescu numărându-se printre marcatori. Dinamovistul cotat la 500.000 de euro pe transfermarkt a jucat 36 de meciuri în jumătate de an!

Vrea să continue ori la St. Mirren, ori în Scoția. A declarat-o ferm și după acest meci. El poate fi cumpărat de actuala sa echipă unde este împrumutat pentru puțin peste 100.000 de euro. Oricum, mai are oferte și de la alte echipe din Premier League. ”Mă simt foarte bine aici, m-am integrat, clar vreau să continuu în Scoția. Sper să se înțeleagă cluburile. Mai am și alte oferte. A fost un meci greu, dar fanii ne-au dat aripi la penalty-uri. Prima dată când s-a jucat cu casa închisă, cu toate că suporterii au fost mereu lângă club”, a comentat Mihai Popescu pentru doardinamo.ro.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Un titular de la Dinamo, dorit de Malaga. Cât cere Negoiță

-->
Previous ULTIMA ORĂ Un titular de la Dinamo, dorit de Malaga. Cât cere Negoiță
Next Supergol prin care se cere singur la Dinamo. Și o problemă ce-ar trebui rezolvată

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *