EXCLUSIV Romera lua lecții de la Contra înainte să-l cunoască personal


Spaniolul Jose Romera a dezvăluit într-un interviu exclusiv doardinamo.ro despre cum îl vedea el pe Contra atunci când actualul său antrenor juca fotbal și a povestit care a fost reacția familiei sale când a auzit că va fi antrenat de aceasta. Romera joacă pe același post pe care a jucat și tehnicianul ”câinilor”.

”În cunoșteam pe Contra de când juca fotbal, normal. În Spania a fost un jucător foarte, foarte mare. Îl urmăream când juca la Alaves, la Atletico Madrid, apoi la Getafe. Eu chiar l-am văzut jucând în multe partide. Sincer, toată familia mea m-a întrebat. Cum? Ești antrenat de Contra? Ce bucurie! Toată lumea cu care vorbeam era foarte fericită pentru mine că un jucător care a triumfat în Spania va fi antrenorul meu la Dinamo.”, a spus Romera.

El a povestit și cum este acum Cosmin Contra pentru el și care este motivul principal pentru care el îi este foarte recunoscător.

”Este un antrenor care se implică mult, căruia îi place să fie aproape de jucători, personal eu îi mulțumesc foarte mult pentru asta și știe foarte bine cum să înveselească jucătorii și să-i motiveze. Ceea ce a fost ca jucător o transmite și ca antrenor. Lupta, sacrificiul, efortul”, a declarat Romera.

Citește și:

EXCLUSIV Cât îi costă pe fanii bascilor să vină la București

-->
Previous EXCLUSIV Cât îi costă pe fanii bascilor să vină la București
Next GATA Nu mai există bilete în Peluza Cătălin Hîldan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *