EXCLUSIV Rivaldinho: ”Sunt foarte fericit”


Rivaldinho este în culmea fericirii de când a aflat că tatăl său va veni să-l vadă pe viu la debutul său într-o competiție europeană.

”Sunt foarte fericit pentru că el vine special pentru mine să mă vadă și asta mă va motiva foarte, foarte mult. În vacanță, acum, în Brazilia, l-am putut vedea doar 2 zile. Așa că va fi foarte bine să-l pot vedea din nou”, a declarat ieri atacantul lui Dinamo.

Ce spunea Rivaldinho în primăvară pentru doardinamo.ro despre tatăl său:

”Iubesc faptul că sunt fiul lui. Vrei să știi cum e el ca persoană? În fotbal a fost o legendă, nu? Un jucător extraordinar. Ei bine, ca persoană este mult, mult mai bun. Este cel mai bun bărbat pe care l-am văzut în viața mea. Și nu pentru că este tatăl și idolul meu, ci pentru că este adevărat. M-a învățat mereu să fiu un băiat bun. În fotbal îmi dă sfaturi atunci când trebuie să îmbunătățesc ceva și mă felicită când reușesc.

Când eram copil visam să ajung ca tatăl meu. Când am crescut am înțeles că este imposibil să fiu Rivaldo. Nimeni, niciodată, nu poate fi Rivaldo. Așa că asta le spun mereu tuturor oamenilor: nu vă așteptați de la Rivaldinho să fie Rivaldo deoarece nu va mai exista niciodată un alt Rivaldo. Rivaldinho e Rivaldinho, încercând să-și scrie propria istorie. Iar Rivaldo e o legendă.”

Citește și:

Cât a câştigat Dinamo din televizarea meciului cu Athletic

-->
Previous VIDEO La Bilbao va fi stadionul plin. Biletele sunt gratis pentru abonați
Next Cât a câştigat Dinamo din televizarea meciului cu Athletic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *