EXCLUSIV Rivaldinho: ”Nu vă așteptați de la mine să fiu Rivaldo”


Rivaldinho, atacantul venit în această iarnă care a înscris de două ori pentru roș-albi, a dezvăluit pentru doardinamo.ro ce înseamnă să fii fiul unei legende, ce îi place să facă în țara noastră, dar și hobby-urile și preferințele sale în materie de muzică și filme.

 

-Ce îți place să faci în timpul liber în București?

Îmi place să merg la restaurante bune, la Mall, în parcuri, am vizitat deja Arcul de Triumf și Palatul Parlamentului și sunt foarte frumoase. Îmi place mult să mă plimb prin Herăstrău și să beau o cafea cu soția mea. Viața în România este tare plăcută.

-Cum ai trecut peste incidentul din această iarnă când ți-ai pierdut portofelul?

Nu m-am așteptat că o să-mi dea cineva banii înapoi. Eu mi-am dorit doar documentele. Dar e ok, mi-am făcut altele, nu mai am nicio problemă.

-Ce ai învățat de la tatăl tău?

Tot ce sunt eu am învățat de la el și de la mama mea. Mi-au dat o educație bună, să-i respect pe toți și despre asta este viața, despre respect.

-E greu să fii fiul lui Rivaldo? El este o legendă ca fotbalist, poți să ne spui cum este ca persoană?

Mi-a fost greu, da, când eram mai mic. Nu înțelegeam presiunea. Acum, nu-mi mai pasă. Iubesc faptul că sunt fiul lui. Vrei să știi cum e el ca persoană? În fotbal a fost o legendă, nu? Un jucător extraordinar. Ei bine, ca persoană este mult, mult mai bun. Este cel mai bun bărbat pe care l-am văzut în viața mea. Și nu pentru că este tatăl și idolul meu, ci pentru că este adevărat.

-Care a fost cel mai bun sfat pe care ți l-a dat?

M-a învățat mereu să fiu un băiat bun. În fotbal îmi dă sfaturi atunci când trebuie să îmbunătățesc ceva și mă felicită când reușesc.

-Ce visai să devii când erai mic?

Când eram copil visam să ajung ca tatăl meu. Când am crescut am înțeles că este imposibil să fiu Rivaldo. Nimeni, niciodată, nu poate fi Rivaldo. Așa că asta le spun mereu tuturor oamenilor: nu vă așteptați de la Rivaldinho să fie Rivaldo deoarece nu va mai exista niciodată un alt Rivaldo. Rivaldinho e Rivaldinho, încercând să-și scrie propria istorie. Iar Rivaldo e o legendă.

-Ai vreun alt hobby în afară de fotbal?

Mie îmi place să stau cu familia mea, să am discuții plăcute, să fac barbecue și să merg la Biserică. Îi mulțumesc lui Iisus pentru tot.

-Ce muzică și ce filme îți plac?

Îmi place muzica religioasă și filmele de acțiune sau de comedie.

-Ai vreun idol?

Mereu va fi tatăl meu, dar îmi place să văd jucând și alți fotbaliști mari.

Citește și:

EXCLUSIV Rivaldinho: ”Visul meu este să fiu campion cu Dinamo”

-->
Previous Benzar: "Suntem fanii lui Dinamo"
Next 33 de ani de la semifinalele Cupei Campionilor Europeni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.