EXCLUSIV Reveniri șoc în primul 11! Și o nouă problemă pentru Mahlangu


Dinamo s-a obișnuit cu scandalurile, iar fotbalul a ajuns în plan secund. Echipa este în afara play-off-ului, ceea ce nu are cum să-i mulțumească pe suporteri, nici pe cei de la club, care anunțaseseră că în acest sezon roș-albii se vor lupta pentru câștigarea titlului. Sâmbătă este un meci crucial cu Poli Iași, între două echipe aflate fiecare la 4 puncte de Astra, ocupanta poziției a șasea, ultima de play-off, loc atât de râvnit în acest moment.

După ce-a scăpat de demitere, Vasile Miriuță a pregătit partida de pe Ștefan cel Mare. De fapt, el a făcut-o în fiecare zi a acestei săptămâni de pomină pentru ”câini”.

Ultimele informații din cadrul lotului spun că Valentin Costache s-a refăcut după problemele medicale și-ar putea apărea în primul 11 al formației! Mijlocașul de 19 ani a suferit o ruptură fibrilară la meciul cu Viitorul (0-4), la câteva zile după episodul bahic din Moldova, și de atunci n-a mai jucat. Între timp, Valentin a fost vândut pentru 700.000 de euro celor de la CFR Cluj, însă Miriuță îl poate folosi, dacă va crede de cuviință, până la finalul anului 2017.

O altă posibilă revenire în primul 11 este cea a lui Steliano Filip, și el implicat în ”beția de la Piatra Neamț”. Fundașul stânga a fost luat în colimator de către fani la partida cu Viitorul, apoi n-a jucat din cauza unei suspendări cu Gaz Metan Mediaș, după care s-a accidentat și n-a fost în lot cu CFR Cluj. Având în vedere prestația nesatisfăcătoare și criticile aduse lui Maxi Oliva după eșecul cu ardelenii, Miriuță a luat în calcul folosirea lui Filip din primul moment cu Poli Iași.

May Mahlangu a absentat cu CFR Cluj din cauza unei probleme la gambă. Sud-africanul s-a refăcut după aceasta, însă a dat de un alt necaz. Momentan, este răcit și nu poate efectua antrenamentele la parametrii optimi. Prezența lui  pe gazon sâmbătă seară este pusă sub semnul îndoielii, de-abia mâine seară se va cunoaște mai bine dacă se va putea conta pe mijlocașul central.

Citește și:

Jucătorii au avut parte de o surpriză la Săftica

-->
Previous Jucătorii au avut parte de o surpriză la Săftica
Next Reacție tranșantă despre Nemec: ”E plecat de două etape!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *