EXCLUSIV Rednic: ”Sperăm ca săptămâna viitoare să semneze”


Dinamo și-a făcut deja lista de cumpărături și acum așteaptă semnăturile fotbaliștilor pe care Rednic îi vrea pentru a se bate la titlu sezonul viitor. Iar unul dintre ei a reușit o performanță importantă. Ziggy Gordon a marcat un gol extrem de important pentru echipa sa, Hamilton în meciul cu St Johnstone, 2-0, și i-a lăsat pe scoțieni în primul eșalon. Ei s-au bătut pentru salvarea de la retrogradare cu St Mirren, formația unde a fost împrumutat Mihai Popescu.

”Golul lui Ziggy Gordon din minutul 12 cu St Johnstone este cel mai frumos cadou de despărțire având în vedere plecarea iminentă la giganții de la Dinamo București”, au scris cei de la TheScottishSun.co.uk.

VIDEO CU GOLUL LUI ZIGGY GORDON LA MINUTUL 1:10

”Mă bucur mult că a marcat și că și-a ajutat echipa să rămână în prima ligă. Este un jucător foarte bun și sperăm ca săptămâna viitoare să semneze cu noi. Nu se pune problema să mai prelungească cu Hamilton. El ar fi vrut să vină din iarnă, dar președintele a cerut bani și atunci afacerea a căzut. Acum nu cred că vor fi probleme și îl așteptăm la Dinamo”, a declarat Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Decizie importantă a lui Stoican vizavi de meciul cu ”câinii”

-->
Previous Nou nume pe lista ”câinilor”. Ce răspuns i-a dat ofertei lui Dinamo
Next EXCLUSIV Liber spre Dinamo. Ce spune mijlocașul dorit de Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *