EXCLUSIV Rednic, gest SUPERB mai presus de fotbal


Antrenorul lui Dinamo face ce face și reușește să intre în inimile dinamoviștilor cu adevărat. Are timp să antreneze echipa, să se ocupe în paralel și de campania de transferuri, să împrumute bani la nevoie, dar și să facă gesturi mai presus de fotbal. Noi am contactat-o pe Nathalie, văduva lui Patrick Ekeng, pentru a vedea cum se descurcă cu cei doi copii Kim Anaia și Patrick Junior, băiețelul care nu și-a cunoscut niciodată tatăl, Nathy fiind însărcinată când s-a întâmplat acea tragedie. Ea povestește cum singurul de la Dinamo care o ajută și o sprijină financiar este chiar Mircea Rednic.

”Acești trei ani nu au fost deloc ușori pentru mine, copiii nu știu exact ce s-a întâmplat, dar cea mică știe că tatăl ei a decedat, e mort. Sunt mereu în contact cu antrenorul Mircea Rednic, vorbesc cu el mereu, este cu adevărat un om bun și m-a ajutat enorm. El este singurul de la Dinamo care m-a ajutat și cu care sunt în contact.

N-am văzut gestul lui Sergiu Hanca, nu știam că joacă în Polonia, n-am ținut legătura cu niciun jucător de la Dinamo, dar mă bucur că nu l-a uitat pe Patrick. Știu că mi-a spus Rednic că va face la ultimul meci un minut de reculegere în memoria lui Patrick pe Ștefan cel Mare, la începutul meciului cu Gaz Metan.

Este foarte dificil să-mi cresc copiii singură, mai ales că merg și la serviciu, dar mă ajută mama mea foarte mult, prietenii mei sunt alături de mine și reușesc să o scot la capăt”, a declarat Nathalie Ekeng pentru doardinamo.ro.

Citește și:

Rămâne Montini din vară la Dinamo? Răspunsul lui Rednic

-->
Previous Alt fundaș central? Pe cine ar fi pus ochii Mircea Rednic
Next Liga 1 S-a stabilit campioana. Foști dinamoviști, din nou campioni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *